Skip to main content

Plato Algemeen Management

Omdat groeien een hele onderneming is, kan u best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vindt u bij Plato Algemeen Management. Dit peterschapsproject is gebaseerd op drie pijlers: informatieoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking.

Wat?

Plato Algemeen Management biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in een of meerdere managementdomeinen.

Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld, met de bedoeling te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. U kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meters en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor uw ideeën, vragen en knelpunten.

Het traject Plato Algemeen Management is met een looptijd van 2 jaar onderverdeeld in tien maandelijkse sessies per jaar. In elke Plato-groep zitten vijftien deelnemende ondernemers. Elke maand wordt er een zelfgekozen managementthema besproken.

Voor wie?

Plato Algemeen Management richt zich uitsluitend op bedrijfseigenaars, zaakvoerders of leidinggevenden en behandelt thema’s die aansluiten bij hun specifieke noden en behoeften.

  • u wilt uw onderneming kwantitatief en/of kwalitatief laten groeien
  • u bent open-minded en bezit een gezonde portie zelfreflectie
  • u zit met vragen & uitdagingen en zoekt een klankbord van gelijkgestemden
  • u wilt uw persoonlijk netwerk uitbouwen
  • u hebt 1 tot 250 werknemers in dienst

Meer info

Hebt u nog vragen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd of deze Plato écht iets voor u is? Contacteer ons dan via victor.debeukelaar@voka.be of 03-232 22 19.

VLAIO

Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen

Contactpersoon

Victor de Beukelaar

Adviseur innovatie en digitale transformatie

Adres

Aspen
Moerelei 123
2610 Wilrijk

Wanneer

Prijs

2000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans