Skip to main content

Panelgesprek: succesvol exporteren (GRATIS)

Internationaliseren, wat houdt dat in feite in? Verneem het op 14 oktober tijdens deze unieke inspiratiesessie over succesvol exporteren, waardoor u meteen sterker in uw schoenen staat bij uw eigen exportplannen. Ervaringsexperten getuigen tijdens het panelgesprek over hun ervaringen met internationaal zakendoen. Na afloop kunt u met hen en nog andere ondernemers die (al) internationaal actief zijn, dieper ingaan op besproken topics.

Tijdens het panelgesprek komen uiteenlopende thema’s aan bod, zoals de impact van corona op internationaal zakendoen en de nodige lessen voor de toekomst hieruit, nieuwigheden over de brexit en internationale subsidies. Aan tips en tricks over export naar verschillende landen, zoals China en de Verenigde Staten, mag u zich eveneens zeker verwachten.

Bent u er graag bij? Schrijf dan nu in en bezorg uw vragen voor ons panel gerust al via pr.aw@voka.be.

Programma

Van 15.30 tot 16.15 uur:
Panelgesprek over succesvol exporteren, met:

  • Alexander Vissers, partner van Take 5 België B.V
  • Ilke Blikki, brexitcoördinator bij Flanders Investment and Trade
  • Raf Nonneman, eigenaar van European Spice Services
  • Hanne Deneire, oprichter van House of Music

Met aansluitend een kort netwerkmoment.

 

 

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner BNDDit evenement vindt plaats tijdens Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober 2021. Deze tweedaagse fysieke netwerkbeurs voor de regio Antwerpen-Waasland vindt plaats in Antwerp Expo. Ze biedt ruimte aan 120 standhouders en verwacht 4.000 bezoekers, gespreid over twee dagen. Een bezoek aan de beurs is gratis, maar inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer informatie over de beurs of schrijf hier onmiddellijk in.

Aansluitend op de goedgevulde beursvloer biedt de beurs een sterk inhoudelijk programma, met boeiende en actuele infosessies en ijzersterke netwerkmomenten voor standhouders én bezoekers. Benieuwd? Ontdek het volledige programma hier en schrijf in voor de sessie(s) die u wenst te volgen. Zo ontvangt u alle nodige praktische informatie.

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Adres

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland | Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Deze activiteit, alsook Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is gratis voor bezoekers.

Voorwaarden

Indien u na eerder aanmelding niet kan deelnemen, vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor de activiteit op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans