Skip to main content
  • Activiteiten
  • Outputmanagement: richt je als leidinggevende op het resultaat

Outputmanagement: richt je als leidinggevende op het resultaat

Leer de principes kennen en de verschillen begrijpen t.o.v. traditioneel leiding geven

Managen op output, in plaats van via hiërarchie en top-down voorschrijven, is de enige optie wanneer je de ambitie hebt om een klantgerichte organisatie neer te zetten, en je de creativiteit en talenten van collega’s ten volle wilt laten inzetten met een hoge betrokkenheid (van medewerkers én klanten) tot gevolg.

In deze opleiding leer je de principes van outputmanagement. Je begrijpt waar de grote verschillen liggen met traditioneel leiding geven en krijgt praktische handvaten om outputmanagement in jouw dagelijkse praktijk toe te passen. 

Het programma bestaat uit:

  • Outputmanagement basics - Begrijp waarom output management belangrijk is
  • Belangrijke principes - Leer de principes van outputmanagement toepassen in jouw werkcontext
  • OM voor leidinggevenden - Ontdek wat outputmanagement van jou als leidinggevende verwacht

Doelgroep

De opleiding biedt een meerwaarde voor elke leidinggevende (of medewerkers met de ambitie en het potentieel om een team aan te sturen), die op zoek is naar handvaten om effectief te kunnen sturen op output i.p.v. input, en die willen managen vanuit het ‘waarom’ en minder vanuit het ‘hoe’

Jouw expert

Elke Struys – Umital

Elke combineert de eigen ervaring om teams op output aan te sturen met theorie en onderzoek op dit vlak. Haar eerste ervaring met sturen op output deed ze op als leidinggevende van een team dat internationaal actief was, intussen 15 jaar geleden. Sinds 2010 veranderde de context in die zin dat haar team, en de organisatie waar ze voor werkte, de eerste stappen in telewerk zetten. Een belangrijke voorwaarde was een aangepaste manier van leidinggeven. Het was een boeiend leerproces en zoektocht naar handvatten die tegenwoordig nog heel nuttig zijn.  

Elke Struys

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€390 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 9/09 betaal je als Voka-lid slechts €351.

Niet-leden:
€585 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €390/leden en €585/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 9 september is het projectbedrag als lid van Voka €351. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

KMO-portefeuille

Meer info?

Advertentie Vermant - mei