Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Opleiden kan je leren: 7 tips om (opgedane) kennis te verankeren in de onderneming
levenslang leren

Opleiden kan je leren: 7 tips om (opgedane) kennis te verankeren in de onderneming

De participatiegraad in Vlaanderen bij levenslang leren en opleiding is bedroevend laag. In een kenniseconomie zoals de onze is continu bijblijven nochtans essentieel om de economische groei en de arbeidsproductiviteit op peil te houden, zeker in een context waar veel jobs zullen wijzigen. Levenslang leren maakt mensen wendbaar, en dat zullen we nodig hebben. 
In deze 10-delige reeks reiken we handvaten aan de ondernemingen om de omslag naar de toekomst te maken met sterke, opgeleide werknemers.

Veel bedrijven investeren in opleiding, maar besteden geen aandacht aan kennisborging. in deze infosessie bezorgen we u 7 tips, van kennisoverdracht tot het inzetten van artificiële intelligentie, om kennis te verankeren in uw onderneming.

Programma

8.00 uur: Ontbijt
8.30 uur: 

  • Inhoudelijk luik: Steven Warmoes
  • Getuigenis: ARhus

9.30 uur: Q&A
9.45 uur: Napraten, afsluitende koffie
10.00 uur: Einde

Spreker

Steven Warmoes is zelfstandig consultant in kennismanagement. In die hoedanigheid wordt hij dagelijks geconfronteerd met het optimaliseren van kennismark. Hij schreef recent het boek ‘Kennismanagement: de vierde golf’.

ARhus is een kennis-en leercentrum dat inzet op leren, ondernemen en innoveren en een 21e eeuwse toegang biedt tot informatie en kennis. Yves Rosseel is de algemeen directeur. 

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Adres

ARhus
De Munt 8
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

  • gratis voor leden
  • 100 euro voor niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang door een mail te sturen naar davy.maes@voka.be. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zal u de kostprijs van de activiteit gefactureerd worden. In geval voor leden zou hier dan een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx