Skip to main content
  • Activiteiten
  • Op bezoek bij Corthout Betonvloeren - Winnaar Voka Lokaal Award

Op bezoek bij Corthout Betonvloeren - Winnaar Voka Lokaal Award

Op donderdag 23 juni zijn we te gast bij Corthout Betonvloeren in Heist-op-den-Berg, de trotse winnaar van de Voka Lokaal Award 2022 van de regio Zuiderkempen (Heist-op-den-Berg en Putte).

Wie of wat is Corthout Betonvloeren? "Daarvoor moet je teruggaan naar 1987. Dan is ons familiebedrijf opgericht. Toen lag de focus op betonmixers. Nu willen we de referentie worden voor betonvloeren. In en rond de woning, in restaurants, lofts … noem maar op. We specialiseren ons verder in zogenaamd uitgewassen beton. Dat is populair omdat het er heel natuurlijk uitziet", zegt Tim Corthout van Corthout Betonvloeren. "Klant is koning bij ons. Alles kan op maat worden gemaakt."

Benieuwd naar het verhaal van dit bedrijf? 
 
Zaakvoerder Tim Corthout en zijn team nodigen je uit om hun onderneming beter te leren kennen. Natuurlijk heffen we samen het glas op hun award!

 

Programma

•    16u00 ontvangst
•    16u30 aanvang rondleiding
•    17u00 receptie en netwerking
 

Stem jij Corthout Betonvloeren naar de overwinning voor de Prijs Ondernemen 2022?

Corthout Betonvloeren komt in aanmerking voor de Prijs Ondernemen 2022 van Voka Mechelen-Kempen die uitgereikt wordt tijdens De Prijs Ondernemen op donderdagavond 29 september 2022. Jouw stem telt mee. Stem jij Corthout Betonvloeren naar de overwinning?

foto

 

Adres

Corthout Betonvloeren
Knotwilgen Weg 13
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Vermant - mei