Skip to main content
tandwielen
  • Online

Ontdek het splinternieuwe Plato !

Versterk uw organisatie en krijg performantere medewerkers 

Leren van en met elkaar door in alle vertrouwen ervaringen en kennis uit te wisselen : dat is wat u ook in 2021 mag verwachten van Plato.

Naast enkele beproefde en succesvolle thema's, telt het splinternieuwe Plato-programma ook enkele nieuwe, inspirerende onderwerpen.

Op de infosessie van 12 januari 2021 krijgt u een voorsmaakje van wat Plato voor u en uw bedrijf kan betekenen. Tegelijk verneemt u van Geert Drooghmans van Mondea hoe een sterke organisatiestructuur de performantie van uw medewerkers kan verhogen.

'Een ideaal en verrijkend klankbord om de juiste beslissingen voor mijn bedrijf te kunnen nemen!', zo blikt een deelnemer terug op zijn Plato-ervaringen van het afgelopen jaar.

Geprikkeld om ook deel te nemen ? Schrijf u dan hier snel in voor deze info- en inspiratiesessie.

Wilt u meer informatie over het programma ? Of wilt u uw plaatsje in uw favoriete groep al veiligstellen ? Contacteer Plato-coördinator An Spooren via an.spooren@voka.be

 

Vlaio

Contactpersoon

An Spooren

Plato-coördinator

Wanneer

Prijs

gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans