Skip to main content

Ondernemersclub Zonhoven ten huize JBC

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven is klaar voor het nieuwe werkingsjaar en nodigt u uit voor een exclusieve blik achter de schermen van JBC. Op 14 oktober openen zij hun deuren speciaal voor ons. 

Exact 45 jaar geleden gaf ex-profwielrenner Jean-Baptiste Claes zijn initialen aan JBC, een authentiek Belgisch familiebedrijf dat vandaag zij aan zij geleid wordt door zijn kinderen, Bart en Ann.

Doorheen de jaren groeide het bedrijf uit tot één van de grootste Belgische kledingketens met oog voor jonge gezinnen met kinderen. Met een webshop en meer dan 120 winkels verspreid over België, Luxemburg en Duitsland, staat deze kledingketen dichtbij hun klant. Onder de koepel van hun familieholding (Claes Retail Group) behoort ook de keten Mayerline en sinds kort deden ze de overname van CKS en Fred & Ginger.  

De hele #JBCfamily streeft naar betaalbare en kwaliteitsvolle kleding, die geproduceerd wordt met respect voor de planeet en iedereen die er op woont. Duurzaam ondernemen zit dan ook verankerd in het DNA van deze onderneming. Zo is JBC sinds 1 april 2015 lid van de Fair Wear Foundation en werd Ann in 2018 uitgeroepen tot Corporate Social Responsability Professional of the Year.

 

Programma:

  • 17u00: Ontvangst en rondleiding door JBC
  • 18u00: Voorstelling JBC door Ann Claes, CBO
  • 19u00: Netwerkreceptie
  • 21u30: Voorzien einde

 

Graag tot dan! 

Het bestuur van OCZ

Contactpersoon

Kris Claes

Directeur belangenbehartiging & talent

Adres

JBC
Centrum Zuid 3401
3530 Houthalen

Wanneer

Prijs

Leden OCZ: gratis
Niet-leden: € 35,00 
Annuleren kan tot 48u op voorhand 
No-show fee: € 35,00 

Inschrijvingen tot 10 oktober 2021 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo