Skip to main content

Ondernemersclub H2O breekt uit bij Flexorius & ING

Vorig jaar openden 2 van onze leden hun nieuwe kantoor op dezelfde site in onze buurgemeente Lummen. In primeur ontdekken wij deze locatie en worden wij warm ontvangen door de teams van Flexorius en ING. 

Flexorius werd 5 jaar geleden opgericht door Bert Van Aerschot en Katrien Vanrusselt met de ambitie om voor elk vraagstuk in human resources een oplossing te bieden. Bert is ingenieur van opleiding en deed een Executive MBA bij Vlerick. Bert denkt in termen van oplossingen en heeft steeds een bepaald doel voor ogen. Katrien heeft Communicatiemanagement gestudeerd. Ze heeft een jarenlange ervaring in HR en in Contingent Workforce Management. Ze wordt gedreven door positieve interacties met mensen. Samen bezitten ze een goede mix van pragmatisme, efficiëntie, ervaring, proces-denken en emotionele intelligentie.

Katrien Vanrusselt

In 2016 besloten Paul, Gery en Jeroen om Gejepa Beheer op te richten en hiermee de zelfstandige kantoren van ING Lummen en Herk-de-Stad verder uit te bouwen. Dit met succes zodat in 2017 ook ING Halen kon worden overgenomen. Vorig jaar bouwden ze een nieuw kantoor in Lummen, waarbij het kantoor van Lummen en Herk-de-Stad werden gefusioneerd. Bij de drie vennoten staat persoonlijk advies en service nog steeds centraal. 

Jeroen, Paul & Gery

Programma

  • 19u00   Openingsdrink en aperitiefhapje bij Flexorius
  • 19u30   Toelichting jaarprogramma door voorzitter Karlien De Turck
  • 19u35   Voorstelling Flexorius door Bert en Katrien
  • 20u00   Oversteek naar ING
  • 20u10   Voorstelling ING door Jeroen
  • 20u30   Netwerkreceptie met hapjes
  • 23u00   Einde

Met ondernemende groeten 


Het bestuur van H2O
Voorzitter Karlien De Turck (Camileon), Philippe Reyners (Voka-KvK Limburg), Maarten Van Eyck (ADEM architecten), Menno van Gemeren (Voka-KvK Limburg), Katrien Vanrusselt (Flexorius) en Sylvia Vogelaar (Passion Works!) 
 

Contactpersoon

Menno van Gemeren

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Flexorius & ING
Dr. Vanderhoeydonckstraat 50 & 52
3560 Lummen

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden H2O
Niet-leden: € 30

Voorwaarden

Inschrijven kan t.e.m. 10 september.

Een no-show fee van € 30 is verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt voor 10 september.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.