Skip to main content

Ondernemend Turnhout: Zomerfeest 2019

Op dinsdag 10 september organiseren Voka Lokaal Midden Kempen, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Ondernemend Turnhout en stad Turnhout het Turnhouts Ondernemend Zomerfeest. Een zomers netwerkmoment dat je niet mag missen! 

Het stadsbestuur is gastheer van dienst en nodigt je uit op de stadsboerderij. Deze unieke locatie in een rustieke sfeer vormt de ideale plek om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Je kan kiezen voor het programma mét voorafgaand een fietstocht of zonder. We raden iedereen aan om met de fiets te komen. Er zullen extra fietsenstallingen voorzien worden.  

Programma

  • 17.45 uur: Ontvangst van de bezoekers van de fietstocht
  • 18.00 uur: Start van de fietstocht langs verschillende stadsontwikkelingsprojecten 
  • 19.00 uur: Start van het Zomerfeest op de stadsboerderij 
  • 19.15 uur: Verwelkoming door Paul Van Miert, burgemeester 
  • 19.30 uur: Start van het netwerkmoment met foodcorners  
  • 22.00 uur: Einde

Tip

De locatie kan maximaal 120 personen ontvangen.
Wees er dus als de kippen bij om u in te schrijven.

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhoutvokalokaalmiddenkempen

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk Voka Lokaal Midden Kempen. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.

Adres

Stadsboerderij
Veldekensweg 10
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 65 per persoon (excl. BTW).

Als je wil deelnemen aan de fietstocht, maar zelf niet met de fiets aanwezig kan zijn, kan je een fiets huren voor een meerkost van € 5. In dit geval kan je parkeren aan de stadsboerderij en zal er daar een fiets op je staan te wachten. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse