Skip to main content
Ondernemend Turnhout

Ondernemend Turnhout - Vernieuwing in de grafische sector

Ondernemend Turnhout* organiseert samen met de stad Turnhout en LON Voka Kempen Midden, één van de lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen, op 8 november 2018 'Mooi gedrukt Turnhout, vernieuwing in de grafische sector'. 

Welke innovaties zijn er aan de gang in de grafische sector? Hoe ziet de toekomst van het drukken eruit? En is het papier niet met uitsterven bedreigd? Turnhout staat internationaal bekend als een regio met veel expertise in de grafische industrie en kent een lange geschiedenis van drukkerijen. Hoe deze sector blijft vernieuwen zal duidelijk worden op deze editie van Ondernemend Turnhout waarop je antwoorden krijgt op deze vragen en geprikkeld zal worden met boeiende sprekers. 

Op donderdagavond 8 november zijn we vanaf 18.45 uur te gast bij Group Joos in Turnhout.

Programma

  • 18.45 uur: Onthaal 
  • 19.00 uur: Verwelkoming door Pat Van Roey 
  • 19.10 uur: Verwelkoming door gastheer Alex Joos - CEO Group Joos
  • 19.25 uur: Uit 't stadhuis door Melanie Ryckaert
  • 19.35 uur: Leren en werken in de grafische sector: My Future in Printing
  • 20.00 uur: Augmented (Virtual) Reality - een illustratie 
  • 20.15 uur: Rondleiding Joos Connect
  • 20.45 uur: Netwerking

Breng gerust jouw collega’s mee. Ze zijn van harte welkom op deze netwerkavond.

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhoutKempen midden

 

 

 

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk LON Voka Kempen Midden. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.

Adres

Group Joos
Visbeekstraat 9
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven is wel verplicht en kan tot 6/11/2018.
Wees er snel bij, het aantal inschrijvingen is beperkt!

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse