Ondernemend Turnhout - Vernieuwing in de grafische sector

08/11/2018

Ondernemend Turnhout* organiseert samen met de stad Turnhout en LON Voka Kempen Midden, één van de lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen, op 8 november 2018 'Mooi gedrukt Turnhout, vernieuwing in de grafische sector'. 

Welke innovaties zijn er aan de gang in de grafische sector? Hoe ziet de toekomst van het drukken eruit? En is het papier niet met uitsterven bedreigd? Turnhout staat internationaal bekend als een regio met veel expertise in de grafische industrie en kent een lange geschiedenis van drukkerijen. Hoe deze sector blijft vernieuwen zal duidelijk worden op deze editie van Ondernemend Turnhout waarop je antwoorden krijgt op deze vragen en geprikkeld zal worden met boeiende sprekers. 

Op donderdagavond 8 november zijn we vanaf 18.45 uur te gast bij Group Joos in Turnhout.

Programma

  • 18.45 uur: Onthaal 
  • 19.00 uur: Verwelkoming door Pat Van Roey 
  • 19.10 uur: Verwelkoming door gastheer Alex Joos - CEO Group Joos
  • 19.25 uur: Uit 't stadhuis door Melanie Ryckaert
  • 19.35 uur: Leren en werken in de grafische sector: My Future in Printing
  • 20.00 uur: Augmented (Virtual) Reality - een illustratie 
  • 20.15 uur: Rondleiding Joos Connect
  • 20.45 uur: Netwerking

Breng gerust jouw collega’s mee. Ze zijn van harte welkom op deze netwerkavond.

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhoutKempen midden

 

 

 

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk LON Voka Kempen Midden. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.