Skip to main content
brexit

Onder voorbehoud: Update brexit

Wat zijn de moeilijkheden na de eerste dagen van de brexit?

Er leek een einde in zicht voor de brexitsaga. Helaas is er nog steeds geen heldere beslissing uit gekomen. De stemming over de brexitdeal is opnieuw verschoven, met als gevolg dat er nog steeds geen oplossing is voor de Limburgse ondernemer.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg houdt echter de vinger aan de pols en organiseert onder voorbehoud een infosessie. Wat wil dit zeggen? Indien er wel degelijk een uitstap is van het Verenigd Koninkrijk op 31 oktober, dan zal er een infosessie georganiseerd worden op woensdag 13 november. Onder leiding van KPMG wordt er een analyse opgemaakt van de eerste twee weken na de brexit en de kersverse ontwikkelingen. De kans is groot dat er de eerste dagen heel wat moeilijkheden zullen voorvallen met betrekking tot de supply chain, douane, fiscaliteit, … Het zijn die problemen die samen zullen worden besproken.

Houd de website dus zeker in de gaten en wees voorbereid op de kortetermijnontwikkelingen. 
 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 190,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 250,00 excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo