Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Nu zorgen voor morgen!

Terwijl onze welzijns- en gezondheidzorg stevig onder druk staat, staat een wereld vol transities voor de deur. We zullen alles uit de kast moeten halen om de uitdagingen voor patiënten, zorgondernemingen en professionals om te buigen tot opportuniteiten. Door in te zetten op onder meer onze innovatiekracht, de valorisatie van talent en gepaste financiering kunnen we de zorg van morgen laten excelleren.

Voka heeft in zijn verkiezingsmemorandum hier een reeks uitgewerkte beleidsvoorstellen voor. Welke? Dat ontdek je tijdens de Voka Verkiezingssessies, waarop de experten van het Voka Kenniscentrum ideeën en voorstellen uitwisselen met de experten van de politieke partijen. In deze sessie buigen we ons over de thema’s welzijn- en gezondheidszorg. Moderatie is in handen van VRT – journalist Michael Van Droogenbroeck.

Programma

•    8u00 ontbijt 

•    8u30 - 10u00

Intro door Frank Beckx, directeur Kennis- en Lobbycentrum Voka

Doorbraakvoorstellen gebracht door Voka Health Community leden en Daan Aeyels, senior adviseur Welzijns en Gezondheidsbeleid Voka

Debat en ideeënuitwisseling tussen Frieda Gijbels (N-VA), Nawal Farih (CD&V), Robby De Caluwé (Open Vld), Bieke Verlinden (Vooruit), Jeremie Vaneeckhout (Groen), Immanuel De Reuse (Vlaams Belang) en Lise Vandecasteele - TBC (PVDA)

Slotwoord door Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka

•    10u00 - 11u00: netwerken  

Contactpersonen

Kathleen Swillens

Assistente Kenniscentrum

Joke Van Driessche

Community Manager Voka Health Community

Adres

Voka - Vlaams netwerk van Ondernemingen
Koningsstraat 154 - 158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, registreren verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - VZW - Maattwerk
imu - vzw - obd 1