Skip to main content
Nieuwjaarsreceptie regio Ieper 2020

Nieuwjaarsreceptie regio Ieper 2020

Ieper

Iedereen droomt. Dat is een feit. Maar één ding staat buiten kijf: het is belangrijk dat ondernemers durven (blijven) dromen. Ondernemers kunnen elk idee omzetten in realiteit. Dat is de kracht van ondernemerschap.

We spreken graag met je af om het symbolische jaar 2020 feestelijk in te zetten. Samen met West-Vlaamse collega-ondernemers en hun ondernemende medewerkers gaan we op zoek naar elkaars dromen en maken we er samen nieuwe.

En waar droom jij van in 2020?

Klik hier om in te schrijven voor de nieuwjaarsreceptie regio Ieper!

Programma

  • 18u30: Ontvangst
  • 19u00: Laat je inspireren door Sven Nys
  • 20u00: Start netwerkreceptie
  • 23u30: Einde

Parkingadvies: voor het station Ieper - Tulpenlaan - Esplanade

Met de steun van:

Beeuwsaert     Studio Arsène     Videoline     TVH

Onze structurele partners:

ING     Proximus     Mensura     SDworx     Westlease     crm group     Konvert     DHL


De nieuwjaarsreceptie is voorbehouden voor de leden en genodigden van Voka West-Vlaanderen. Om de kwaliteit van de nieuwjaarsrecepties te waarborgen, is het aantal deelnemers per bedrijf beperkt tot vier (met uitzondering van onze partners). Annuleren kan enkel via mail naar kellie.saelens@voka.be tot uiterlijk 3 werkdagen voor de nieuwjaarsreceptie. Zoniet blijft omwille van gemaakte kosten het volledige bedrag verschuldigd. De betaling gebeurt ten laatste 30 dagen na ontvangst van de factuur. Voor elke betalingsherinnering rekenen wij een extra administratieve kost van 30 euro p.p. bovenop de deelnameprijs.

Adres

Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

  • deelnameprijs 55 euro p.p. voor inschrijvingen t.e.m. 3 januari 2020
  • 75 euro p.p. voor inschrijvingen ontvangen na die datum
  • 90 euro p.p. op de eventdag zelf

Prijzen zijn exclusief btw. Je ontvangt nog een bevestiging van je inschrijving.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel via mail naar kellie.saelens@voka.be tot uiterlijk 3 werkdagen voor de nieuwjaarsreceptie. Anders blijft omwille van gemaakte kosten het volledige bedrag verschuldigd. De betaling gebeurt ten laatste 30 dagen na ontvangst van factuur. Voor elke betalingsherinnering rekenen wij een extra administratieve kost van 30 euro p.p. bovenop de deelnameprijs. Prijzen zijn exclusief btw.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Om de deelnemerslijst te kunnen zien, moet u ingelogd zijn. Problemen om in te loggen? Dan kunt u contact opnemen met Brigitte Daniels.

Hulp nodig?

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx