Skip to main content
The new workplace 2.0
  • Online

The new workplace 2.0

Van kantoorplek naar netwerkplek

De digitalisering heeft onze manier van werken sterk veranderd en zal de komende jaren blijven veranderen. De COVID-19 pandemie heeft ons met de neus op de feiten gedrukt: heel wat mensen kunnen hun werk doen op een andere plek dan kantoor. Hoe moeten werkplekken er dan uit gaan zien om een future proof werkorganisatie te ondersteunen? Kan werkplek 2.0 een win-win-win zijn voor werkgever, werknemer en maatschappij?

Gerd Steegmans (eff3ct), Kurt Florus (NNOFCare) en Jan Laurijssen (SDWorx) delen hun ideeën en gaan met u in gesprek hoe werkplek 2.0 een duurzame oplossing kan zijn die bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

 

Topics

  • Werk 2.0: de manier waarop we werken verandert ten gevolge van o.a. digitalisering en zal de komende jaren blijven veranderen. 
  • Werkorganisatie 2.0: een win-win-win voor werkgever, werknemer en maatschappij? 
  • Werkplek 2.0: Hoe moeten werkplekken eruit zien om een future proof werkorganisatie te ondersteunen?

Deze sessie is interactief. Samen met de experten van SD Worx, eff3ct en NNOF Care gaat u als HR-expert aan de praat over the new work place 2.0 waarbij u de mogelijkheid heeft om uw expertise in deze materie aan te scherpen alsook best practises met concullega’s te delen.

Deelnemers kunnen hun vragen, bemerkingen en suggesties op voorhand doorsturen naar rachida.boumbarek@voka.be

the new workplace

 

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Relatiebeheerder Voka Metropolitan/ Coördinator Young Voka Metropolitan

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering