Skip to main content
Proeven van de grens

Netwerkevenement: Proeven van de grens

Door hun ligging vlakbij Wallonië en Frankrijk kunnen West-Vlaamse bedrijven optimaal profiteren van de Franse en Waalse arbeids- en afzetmarkt. Toch blijven er altijd enkele barrières die u moet overwinnen. Voka, Unizo en VDAB nodigen u daarom uit op het seminarie Proeven van de grens, waarbij we u tijdens drie korte en krachtige workshops wegwijs maken in een aantal thema's. Per workshop voorzien we bovendien proevertjes om uw kennis over de grensoverschrijdende mobiliteit op smaak te brengen. Zo kruiden we letterlijk en figuurlijk onze workshops.

Meer concrete info en het programma volgen binnenkort. 

Inschrijven kan alvast via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tine Maes.

Dit vonden de deelnemers van de vorige edities: 

Veerle Wittevrongel | Turbo's Hoet
“Het event Proeven van de Grens was zeer goed uitgewerkt. Iedereen werd in kleine groepjes verdeeld en op die manier konden we perfect de verschillende workshops meevolgen. De thema’s die werden aangehaald waren zeer interessant en met de info die ik meekreeg kon ik de dag erna onmiddellijk aan de slag. Dat we daarnaast nog culinair verwend werden met verschillende hapjes was top! Zeker voor herhaling vatbaar.“

Charlotte Speelman | Randstad Inhouse Services
"Proeven van de Grens is een verfrissende combinatie van nuttige workshops en professioneel netwerken. Elke spreker was een expert in zijn/haar vakgebied waardoor de avond inhoudelijk zeer vernieuwend en interessant was. Dat elke workshop werd afgesloten met een heerlijk gerechtje was letterlijk en figuurlijk de kers op de taart."

VDAB      Voka      Unizo      Interreg     provincie

Adres

Auris
Ter Waarde 1
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit event is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx