Skip to main content

Netwerkcarrousel (4 sessies - GRATIS)

Uniek netwerkmoment tijdens de Bedrijvennetwerkdagen.

Het voorbije anderhalf jaar dwong corona ons ertoe om online te vergaderen en afspraken in te plannen, elkaar digitaal te ontmoeten en te netwerken via Zoom, Teams of een ander digitaal platform. Op 13 en 14 oktober bestaat de term online even niet. Dan zetten we vol in op fysiek netwerken tijdens vier netwerkrondes tijdens onze netwerkcarrousel.

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen leert u aan de bedrijfsstanden en in de wandelgangen andere ondernemers kennen. Met de netwerkcarrousel doen we er nog een schepje bovenop: op 45 minuten tijd legt u 10 nieuwe contacten. Net zoals bij een blind date neemt u plaats tegenover een andere deelnemer. U krijgt elk 2 minuten om u voor te stellen, eventuele opportuniteiten na te gaan en visitekaartjes uit te wisselen. Bij elke nieuwe ronde krijgt u een nieuwe gesprekspartner. Inspirerende gesprekken kunnen na afloop uiteraard worden voortgezet aan de bar.

Wilt u deze extra kans om nieuwe contacten te maken niet missen? Schrijf u dan nu via deze website in voor de netwerksessie(s) waaraan u wenst deel te nemen. Elke beursdag organiseren we twee netwerkmomenten.

 

 

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner BNDDit evenement vindt plaats tijdens Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober 2021. Deze tweedaagse fysieke netwerkbeurs voor de regio Antwerpen-Waasland vindt plaats in Antwerp Expo. Ze biedt ruimte aan 120 standhouders en verwacht 4.000 bezoekers, gespreid over twee dagen. Een bezoek aan de beurs is gratis, maar inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer informatie over de beurs of schrijf hier onmiddellijk in.

Aansluitend op de goedgevulde beursvloer biedt de beurs een sterk inhoudelijk programma, met boeiende en actuele infosessies en ijzersterke netwerkmomenten voor standhouders én bezoekers. Benieuwd? Ontdek het volledige programma hier en schrijf in voor de sessie(s) die u wenst te volgen. Zo ontvangt u alle nodige praktische informatie.

Adres

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland | Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis. Max. 1 persoon per bedrijf.

Deze activiteit, alsook Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is gratis voor bezoekers.

Voorwaarden

Indien u na eerder aanmelding niet kan deelnemen, vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor de activiteit op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans