Skip to main content
Reveillon

Réveillon

13 december, dan is het Réveillon: het eindejaarsfeest van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. De locatie: Bleckmann in Grobbendonk, wereldspeler van formaat en marktleider in het stockeren en verdelen van mode- en lifestyle producten.

Voka réveillon

 

 

 

 

 

 

 

 

Op een drukke dag bij Bleckmann komen er naar schatting zo’n 270.000 pakketten en goederen toe en worden opnieuw verzonden of goed voor 187 stuks per minuut, 24 uur lang. Op 13 december staan ze daarbovenop klaar om ook jou feestelijk te ontvangen.
 
Laat je op 13 december inspireren en ontmoet collega-ondernemers uit de regio. Tijdens de vorige editie werd een recordopkomst van ruim 700 aanwezigen opgetekend. Ben jij er dit jaar ook bij?

Programma

  • 18u00 Feestelijk aperitief

  • 19u00 Verwelkoming en inspirerende boodschap door Bleckmann

  • 19u30 Netwerking en walking dinner

Meer informatie

Contacteer Brenda Boons via brenda.boons@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

réveillon

Adres

Bleckmann
Industrieweg 38
2280 Grobbendonk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 95 pp.
€ 85 voor partners en vanaf 10 deelnemers per bedrijf.

Dit event is exclusief voor Voka-leden.
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Inschrijven kan tot 7/12/2018.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via birgitt.vanbeckhoven@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse