Skip to main content
Map

Lab: Raad van Advies

Als ondernemer is het vaak “lonely at the top”, en wil je advies over belangrijke strategische beslissingen: overlaten of overnemen, investeringen, innovaties, familiale kwesties,... Een Raad van Advies kan je helpen jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en jou als ondernemer nog succesvoller maken.

Programma

  • Sessie 1: We beginnen met de basis: Wat is een Raad van Advies en waarom zou je er een opzetten? We bespreken het kostenplaatje en het verschil met een Raad van Bestuur. Daarna kijken we naar de verschillende profielen die je nodig hebt in jouw RvA en hoe je deze kunt vinden.
  • Sessie 2: Vervolgens gaan we dieper in op het opstarten van een Raad van Advies. Hoe zet je concreet een Raad van Advies op? Hoe vaak komen we samen en wie is de voorzitter? We leren je hoe je de agenda bepaalt en hoe je effectief communiceert met je RvA tussendoor.

Onze ervaren trainer Hilde Gaublomme begeleidt je door deze twee sessies en biedt je praktische tips en tricks om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

  • Sessie 3: Tijdens de laatste sessie komen diverse sprekers aan bod die vanuit hun praktijkervaring je zullen inspireren en informeren. Deze sessie gaat door bij Belven in Mechelen (Blokhuisstraat 24, 2800 Mechelen).

Schrijf je nu in voor deze opleiding en ontdek hoe je jouw bedrijf nog succesvoller kunt maken met een Raad van Advies.

Ik schrijf me in

Jouw expert, Hilde Gaublomme

Hilde Gaublomme is naast jurist & bedrijfsadviseur, ook een erkend coach & bemiddelaar in burgerlijke, handels en sociale zaken. Zij begeleidt KMO’s en familiebedrijven bij groei-, veranderings- en opvolgingstrajecten.

hilde

 

Meer info

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Full bio of Filip Vandeweyer

Adres

Voka KvK Mechelen-Kempen
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€ 550

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

 

logo VLAIO

Advertentie VanRoey- nov