Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Kickstart je najaar met Thomas Briel en Voka Lokaal Kempen West

Wanneer de zomer ten einde loopt, nodigen we je uit om samen met andere ondernemers uit de regio Kempen West het najaar goed in te zetten. Dit exclusieve evenement vindt plaats in de betoverende oranjerie van Drukservice Impressa, waar eigenaar en CEO Tom Bongaerts je gastvrij ontvangt en jou nadien een uitgebreide rondleiding geeft.

De avond staat in het teken van het belangrijke thema "Adaptiviteit van Teams" en biedt inzichten van twee gerenommeerde sprekers Thomas Briels en Tim Vermeir.

Thomas Briel zal zijn ervaringen delen over hoe hij van de Red Lions een hecht en flexibel team maakte, dat succesvol inspeelde op veranderende omstandigheden.

Daarnaast richt Tim Vermeir zich op hoe jij als bedrijfsleider of manager veranderingen kunt initiëren. Hoe zet je jouw team aan het stuur van verandering? Welke belangrijke aspecten moet je als leider en binnen je organisatie in acht nemen? Veel leiders proberen harder te duwen als dingen niet snel genoeg veranderen, maar werkt dat niet soms contraproductief? Hoe open sta jij zelf voor veranderingen?

We bieden bovendien een foodtruck met heerlijke burgers tijdens de netwerkgelegenheid.

Programma:

  • 18.00u: Ontvangst met rondleiding bij Drukservice Impressa
  • 19.00u: Presentaties door Thomas Briels en Tim Vermeir
  • 20.00u: Netwerkgelegenheid met een foodtruck die burgers aanbiedt
  • 22.00u: Voorzien einde

Dit is dé kans om het nieuwe werkjaar in te zetten met een energieke groep van 75 lokale ondernemers uit Herentals, Herenthout, Olen, Grobbendonk en Vorselaar. Bereid je voor op een avond vol inspiratie, netwerken en nieuwe ideeën. Zorg dat je erbij bent!

We zien je graag op 29 augustus op deze idyllische locatie!

Het bestuur van Voka Lokaal Kempen West: 
Fréderick Jonckheere, (Kerkstoel), Dominik Verrydt, (3-IT), Philippe Deschilder, (Groep Heylen), Wim Dewindt, (Kalibermaatwerk), Stijn Dirken, (SD Schrijnwerkerij), Filip Duwaerts, (Ardent Advocaten), Joeri Beneens, (Beneens), Gino Dierckx, (EMDS).

Thomas Briels

Voormalig kapitein van de Belgische hockeyploeg Red Lions, Thomas leidde zijn team naar olympisch goud in 2021. 

Thomas Briels

Tim Vermeir

Oprichter van AQ Brigade en professor aan Antwerp Management School, Tim is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven om zich aan te passen aan veranderende situaties.

Tim Vermeir

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Adres

Drukservice Impressa,
Greesstraat(HRT) 13
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

€ 50 voor leden, € 75 (excl. btw) voor niet-leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Adres

Drukservice Impressa,
Greesstraat(HRT) 13
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

€ 50 voor leden, € 75 (excl. btw) voor niet-leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.