Skip to main content

Infosessie cybersecurity

  • Online

Cyberveiligheid is voor veel bedrijven een heet hangijzer. Lacunes in de cyberveiligheid kunnen leiden tot het verlies van data, financiële verliezen en reputatieschade.

1 op 2 Vlaamse kmo's komt in aanraking met cybercriminaliteit. 1 op 8 wordt daadwerkelijk slachtoffer met onbruikbare ICT systemen tot gevolg. Niet alleen grote ondernemingen, maar zeker ook kleinere ondernemingen en zelfstandigen worden het slachtoffer van cyberaanvallen zoals phishing, ransomware, hacking, CEO-fraude en facturatiefraude. Waarom moet je zeker deelnemen?Als jouw onderneming slachtoffer wordt, kan de impact zeer groot zijn: dagenlang niet operationeel, gegevens voor altijd kwijt, grote financiële verliezen, imagoschade, kosten van herstel van systemen en gegevens, … Dus hier geldt zeker beter voorkomen dan genezen. 


Dit webinar stelt de belangrijkste cyberveiligheidsoplossingen voor en licht de optimale praktijken toe om de cyberveiligheid in de productie te verbeteren, uit zowel IT- als OT-oogpunt (informatietechnologie en geconnecteerde werkvloer). Dit webinar spitst zich toe op pragmatische oplossingen die ook voor kmo's haalbaar zijn.

Dit komt aan bod

  • De meest voorkomende gevaren voor de cyberveiligheid 
  • Hoe de cyberveiligheid handhaven voor de gedigitaliseerde en geconnecteerde werkvloer
  • Hoe uzelf beschermen tegen phishing en ransomware
  • Hoe omgaan met cyberweerbaarheid: identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen
  • Snelle zelftest van uw huidig OT-/IT-weerbaarheidsniveau
  • Gouden regels om een productiewerkvloer tegen cyberaanvallen te beveiligen
  • ...

Doelgroep

Dit webinar is hoofdzakelijk bedoeld voor kleine en middelgrote maakbedrijven. Het is interessant voor CEO's, IT-personeel, OT-controllers en technici, productie- en marketingmanagers.

Contactpersoon

Arne Vanlaer

Adviseur digitalisering en innovatie

Wanneer

Prijs

GRATIS

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

logo voka

Advertentie Vermant - mei