Skip to main content
Voka Opleiding

Cybersecurity: laagdrempelige tips van een ethisch hacker

Één op acht Vlaamse KMO’s werd in 2021 slachtoffer van een geslaagde cyberaanval. Soms zijn deze aanvallen technisch complex, maar meestal zijn ze eenvoudig door iedereen te begrijpen en te voorkomen. De realiteit is dat 90% van de geslaagde cyberaanvallen vertrouwen op een fout van een medewerker, zoals klikken op een phishing link of slechte omgang met wachtwoorden. KMO’s behoren hun inspanningen overeenkomstig te verdelen, maar dat is nu meestal niet het geval.

Tijdens deze workshop leer je hoe hackers via doorgaans zeer eenvoudige technieken in ondernemingen binnendringen. Na iedere demo krijg je concrete en begrijpbare adviezen die die vaak kosteloos geïmplementeerd kunnen worden. 

Wat komt aan bod tijdens deze workshop:

  • Inzicht in de moderne cybersecurity wereld. Hoe kiezen hackers hun doelwitten uit? Hoe identificeren zij kwetsbaarheden in uw onderneming? Wat zijn de concrete gevolgen van een geslaagde cyberaanval? Wat zijn de zichtbare trends naar de komende jaren toe?
  • Concrete en laagdrempelige actiepunten op vlak van technologie, mens en beleid, die meetbare impact zullen hebben op de online veiligheid van uw onderneming.

Voor deze workshop krijg je via de KMO-portefeuille een terugbetaling tot 45% (meer info)

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Reinaert Van de Cruys is ethisch hacker bij Fox&Fish Cyberdefense 

Reinaert Van de Cruys

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka Kvk Mechelen - Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€195 (excl. btw)

Niet-leden:
€295 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 45% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €195/leden en €295/niet-leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3.5 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?

MK - Advertentie Van Dessel
Advertentie VanRoey- nov