Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka Café Content te gast bij BMW Sneyers

banner

Onze Voka Café Content is de ideale manier om informeel nieuwe leden te ontmoeten en/of oude leden te (her)ontdekken. 9 regio’s, 9 cafés, 9 kansen om een bedrijf uit jouw regio te leren kennen.

Sneyers is sinds 1958 erkend BMW-dealer. Bij Sneyers komen alle aspecten aan bod; verkoop, naverkoop, onderhoud en herstellingen, banden en een erkende carrosserieafdeling. Op maat van de klant maar steeds onder het waakzame oog van de strenge BMW-normen. De medewerkers volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op de markt en kunnen dus accuraat inspelen op de recentste behoeften omtrent mobiliteit.

Bij BMW Sneyers werken ze als een team, op een ethische manier en proberen ze de perceptie van de klant te overtreffen. Hun focus is nu gericht op het verschaffen van duurzame mobiliteit naar onze klanten toe.

Hiertoe optimaliseren ze voortdurend hun installaties en garanderen ze medewerkers met een uitstekende know-how, tot tevredenheid van zowel hun klanten als medewerkers.

Programma

  • 16u00 Ontvangst  
  • 16u30 Welkomstwoord 
  • 16u45 Netwerkmoment 
  • 18u00 Einde Café 
foto locatie

 

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Anouk Huysmans

Projectmedewerker events

Full bio of Anouk Huysmans

Adres

BMW Sneyers
Toekomstlaan 12
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, inschrijven wel verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov