Skip to main content
Voka Opleiding

Mercurio Beyond Borders VAE

Internationaal Ondernemen

Zorg voor een succesvol begin in de Verenigde Arabische Emiraten. 

Wist je al dat Vlaamse bedrijven jaarlijks zo’n 2,5 miljard uitvoeren naar de Verenigde Arabische Emiraten? Met meer dan 9 miljoen inwoners biedt dit land ongetwijfeld ook kansen voor jouw bedrijf. Ontdek in Beyond Borders Verenigde Arabische Emiraten wat deze Golfstaat voor jouw business kan betekenen.

Doorbreken in de Verenigde Arabische Emiraten begint met een grondige voorbereiding. Het programma Beyond Borders biedt jou de basis voor een succesvolle start in de Golfregio. Dit traject geeft je alle nodige handvaten om een goed zicht te krijgen op de kansen voor jouw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten.
 
Aan de hand van praktische tools en informatie, leerrijke businesscases en tips en tricks van experten reikt dit traject je alle informatie aan om jouw bedrijf er naadloos op te starten en te laten groeien.
 
Beyond Borders Verenigde Arabische Emiraten vertelt je alles over:  
 
•   Culturele aandachtspunten bij zakendoen in de Emiraten
•   Indekken van betalingsrisico's
•   Vrijhandelszones
•   Visa en werkvergunningen
•   Subsidies en andere steunmaatregelen voor exporteren naar de Emiraten
 
Doelgroep
Dit traject richt zich op ondernemers en managers in sales of business development die de Verenigde Arabische Emiraten willen inpassen in hun exportstrategie. Ook voor ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, is dit programma een echte aanrader.

 

Contactpersoon

Fatim Ramadane

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

KAVA Congres Centrum
Lange Leemstraat 187
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €550 excl.btw per deelnemer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende