Skip to main content
Map

Maak van je content een sterk verhaal

Ontdek de kracht van storytelling.

In een wereld waar je voortdurend gebombardeerd wordt met marketingboodschappen is er meer nood aan storytelling.

Storytelling draait rond het brengen van de juiste boodschap in de vorm van een verhaal. Het is ervoor zorgen dat de boodschap duidelijk overkomt voor de klant maar ook op een manier dat je jezelf kan onderscheiden van concurrenten.

Aan de hand van een storytelling framework doorlopen we zeven stappen om het juiste verhaal naar jouw klant te brengen. Na deze workshop kan je aan de slag met concrete actiepunten die toegepast kunnen worden op jouw eigen marketingstrategie.

Wat mag je verwachten?

  • Wat is een storytelling framework?
  • Hoe breng ik de juiste boodschap?
  • Hoe pas ik storytelling toe op mijn marketingstrategie?
  • Concrete praktijkvoorbeelden, zowel uit B2B als B2C
  • Toegepaste oefening

Voor wie?

Medewerkers en verantwoordelijken marketing en sales, algemeen management, communicatieverantwoordelijken, content creators en bedrijfsleiders.

Expert

Thomas Peeters is consulting manager bij The House of Marketing, een toonaangevend marketing consulting bedrijf in België. Thomas heeft meer dan 7 jaar ervaring in het begeleiden van klanten bij hun marketingstrategie. Hij is gespecialiseerd in innovatie, Business Design Thinking en storytelling en werkte voor meer dan 15 klanten, zowel in B2C als B2B.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €185 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €245 (excl. 21% btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 27 november 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 5 december 2023
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: beroepsspecifieke competenties 

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan