Skip to main content
Lerend netwerk Van teamlid naar teamleider
  • Online

Lerend netwerk Van teamlid naar teamleider

(Startende) Leidinggevenden vinden in hun rol als coach een fikse uitdaging. Dit lerend netwerk is de ideale training om de nodige vaardigheden aan te leren of verder te ontwikkelen.

Je krijgt binnenkort de kans om door te groeien of bent recent de nieuwe leidinggevende van een team? Eerst was je collega en nu wordt je leidinggevende. Dit is een hele verandering

In deze nieuwe rol worden andere vaardigheden aangesproken om tot succesvolle resultaten te komen met uw team. In het lerend netwerk van teamlid naar teamleider gaan we een aan de slag in een groep van beginnende leidinggevenden uit diverse bedrijven, onder professionele begeleiding van een ervaren expert. We wisselen ervaringen en best practices uit, oefenen specifieke technieken in en bespreken samen concrete praktijkvoorbeelden. Dankzij dit lerend netwerk volledig op maat van de groep, staat u sterker in uw schoenen om uw functie als leidinggevende vol enthousiasme uit te voeren. 
Tijdens 6 sessies komen cruciale zaken gestructureerd aan bod om u te ondersteunen in de nieuwe rol als leidinggevende.

De kracht van het lerend netwerk  is dat het traject wordt uitgebouwd door een ervaren trainer en dat de deelnemers de sessies invullen volgens de noden en behoeften die ze als leidinggevende ervaren. Je bepaalt mee de thema's waarrond gewerkt wordt en de manier waarop dit gebeurt. 

Er is een aangename afwisseling tussen theoretische trainingen en interactieve workshops en oefeningen.

Doelgroep

Toekomstige of startende leidinggevenden.

Trainer

Benedict Bailleul, bezieler en oprichter van de school voor leiderschap. Leiderschapstrainer en -mentor. Auteur van het boek 'Leidinggeven met IMPACT' en ‘In 10 stappen een topteam’.

Contactpersoon

Nathalie Landuyt

Groeitrajecten - Opleidingen

Wanneer

Prijs

€ 790 euro (excl. btw)

We starten dit traject met online sessies.

Afhankelijk van de geldende Covid maatregelen kan de groep later in het traject fysiek samenkomen bij Voka Gent.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301.
Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat