Skip to main content
Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider

Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider

(Startende) Leidinggevenden vinden in hun rol als coach een fikse uitdaging. Dit lerend netwerk is de ideale training om de nodige vaardigheden aan te leren of verder te ontwikkelen.

U krijgt binnenkort de kans om door te groeien of bent recent de nieuwe leidinggevende van een team? Eerst was u collega en nu wordt u leidinggevende. Dit is een hele verandering. 

In deze nieuwe rol worden andere vaardigheden aangesproken om tot succesvolle resultaten te komen met uw team.  

In het lerend netwerk van teamlid naar teamleider gaan we een aan de slag in een groep van beginnende leidinggevenden uit diverse bedrijven, onder professionele begeleiding van een ervaren expert. We wisselen ervaringen en best practices uit, oefenen specifieke technieken in en bespreken samen concrete praktijkvoorbeelden. Dankzij dit lerend netwerk volledig op maat van de groep, staat u sterker in uw schoenen om uw functie als leidinggevende vol enthousiasme uit te voeren.  

Tijdens 6 sessies komen cruciale zaken gestructureerd aan bod om u te ondersteunen in de nieuwe rol als leidinggevende. De kracht van het lerend netwerk is dat het traject wordt uitgebouwd door een ervaren trainer en dat de deelnemers de sessies invullen volgens de noden en behoeften die ze als leidinggevende ervaren. U bepaalt mee de thema's waarrond gewerkt wordt en de manier waarop dit gebeurt.  

Dit lerend netwerk bestaat uit 6 sessies 

Er is een aangename afwisseling tussen theoretische trainingen en interactieve workshops en oefeningen.

Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider


Doelgroep

Toekomstige of startende leidinggevenden

Trainer

Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider Bene(dict) Bailleul, bezieler en oprichter van de school voor leiderschap. Leiderschapstrainer en -mentor. Auteur van het boek 'Leidinggeven met IMPACT' en ‘In 10 stappen een topteam’.

Contactpersoon

Nathalie Landuyt

Groeitrajecten - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 790 euro (excl btw)

Niet-leden: op aanvraag
Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301.
Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat