Skip to main content

Lerend Netwerk Management Assistant 2021-2022 - Traject B

In dit lerend netwerk gaat een vaste groep management assistants samen aan de slag om, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling, kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.

Programma

Een sessie per maand van oktober 2021 tot april 2022, telkens van 17.00 tot 21.00 uur (uitgezonderd kick-off en slotsessie) met een bedrijfsbezoek vooraf.

Kick-off - donderdag 28 oktober 2021

Tijdens de kick-off van het lerend netwerk maakt u kennis met de groep. Naast een interactieve sessie is er ook ruimte voor ervaringsuitwisseling en netwerking.

Sessie 1 - Creatief denken - 25 november 2021

Als Management Assistant moet u regelmatig brandjes blussen en dit liefst op een zo efficiënt mogelijke manier. Soms is het moeilijk om out of the box te denken. Tijdens deze sessie leert u om creatief te denken, creatief problemen op te lossen.

Sessie 2: Attention Management - 23 december 2021

Niet elke werkdag is hetzelfde, de ene dag is het gemakkelijker om uw focus te bewaren dan de andere. Attention Management leert ons hoe we onze dag het best indelen om zoveel mogelijk gedaan te krijgen op een zo efficiënt mogelijke manier.

Sessie 3: De geheimen van een online meeting - 27 januari 2022

2020 was vast en zeker het jaar waarin iedereen verplicht werd om massaal deel te nemen aan online vergaderingen, opleidingen,... Hierdoor maakten we kennis met Teams. Tijdens deze sessie gaan we verder in op alle modaliteiten dat dit programma ons aanbiedt. Men durft zelf te beweren dat Teams het huidige Outlook zal vervangen op termijn dus we kunnen maar beter goed voorbereid zijn!

Sessie 4: Omgaan met stress - 17 februari 2022

De ene telefoon na de andere in combinatie met een overvolle mailbox en een agenda vol vergaderingen kan er wel eens voor zorgen dat uw dag niet zonder stress verloopt. Hoe gaat u hiermee het best om? Hoe zorgt u ervoor dat u niet eindigt met een burn-out?

Sessie 5: Thema's te bepalen door de deelnemers - 31 maart 2022

De laatste sessie is traditioneel een open sessie waarbij de thema's bepaald worden door de deelnemers zelf.

Management Assistant Day 2022 - 21 april 2022

De jaarlijkse afspraak om samen met andere management assistants te netwerken vindt naar goede gewoonte plaats op de Management Assistant Day. Op deze 'feestdag' staat ook dit jaar het slotevent van het lerend netwerk gepland.

Voor meer info kan u contact opnemen met Lisa Den Tandt.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden en ingeschreven vóór 15 juli: 790 euro (excl. btw)
  • Voka-leden en ingeschreven na 15 juli: 890 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 1335 euro (excl. btw)

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Registratienummer: DV.O104126
Aantal opleidingsuren: 21

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group