Skip to main content
It

Lerend netwerk IT - Geel

IT-verantwoordelijken van Kempense ondernemingen zijn welkom op de eerste bijeenkomst van het Lerend Netwerk IT op 12 september. Collega’s IT-verantwoordelijken uit diverse bedrijven en sectoren ontmoeten elkaar een 5-tal keer per jaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Waarom?

In uw eigen organisatie bent u alleen of quasi-alleen in uw verantwoordelijkheid. Contacten met collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde specifieke problemen kampen zouden waardevol voor u zijn. Wij brengen deze verspreide knowhow samen zodat u snel en efficiënt kan bijleren van vakgenoten. U bouwt een uniek netwerk op waarmee u concrete informatie deelt. Voka zorgt voor de professionele omkadering en de praktische organisatie.

Voor wie?

U bent (eind)verantwoordelijke/beslissingsnemer voor IT (management, beleid) van een middelgrote of grote onderneming, lid van Voka.

Lerend Netwerk

Een Lerend Netwerk is geen klassieke opleiding, maar heeft wel tot doel u te laten bijleren:

 • gelijkgestemden te ontmoeten;
 • kennis en ervaring uit te wisselen en uw eigen manier van werken af te toetsen;
 • een open, vertrouwelijke en eerlijke omgeving te creëren;
 • een netwerk op te bouwen van collega’s uit heterogene bedrijven en sectoren;
 • een programma op maat van de deelnemers aan te bieden.

Programma en aanpak

 • Het Lerend Netwerk IT is samengesteld uit een vaste groep van +/- 25 personen.
 • Er zijn 5 groepsbijeenkomsten van telkens 3 uur met vooraf een optioneel bedrijfsbezoek en achteraf de mogelijkheid tot informeel netwerken.
  • Elke bijeenkomst heeft een thema dat vooraf bepaald is door de deelnemers. Daarnaast is er ruimte voor actuele topics en vragen. Elke deelnemer bereidt de sessie voor vanuit zijn/haar eigen ervaringen, expertise en vragen.
 • Externe sprekers worden enkel uitgenodigd op vraag van het netwerk.Eén SummerCommunity – Event met keynote waarop alle groepen uitgenodigd worden uit regio Mechelen-Kempen 
 • Extra’s:
  • mogelijk om ook tussen de sessies door vragen aan elkaar te stellen en documenten te delen
  • abonnement op het maandblad Ondernemers van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen
  • aanwezigheidsattest
  • aanzet geven tot gezamenlijke acties

Meer informatie

Contacteer Hanne Van Laer via hanne.vanlaer@voka.be of 014 56 30 30.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 595,-
Prijs is excl.btw.
Tot 30% kan gerecupereerd worden door KMO-portefeuille wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Uw inschrijving is definitief wanneer u online inschreef. U kan echter enkel deelnemen aan het traject wanneer wij uw inschrijvingsgeld effectief ontvangen. Annulering van uw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot twee weken voor het begin van het Lerend Netwerk waarvoor u inschreef. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Indien de groep er mee akkoord gaat, kan u zich in uitzonderlijke gevallen laten vervangen door een collega.  De Kamer behoudt zich het recht om het Lerend Netwerk te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Hebt u nog vragen, dan kan u ons altijd contacteren: 014 56 30 30. Meer informatie over de kmo portefeuille vindt u op het factuur. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse