Skip to main content

Lerend Netwerk Finance Community

Netwerk & best practices met finance managers van Vlaamse groeibedrijven
 

Digitalisering, automatisering, globalisering, complexe markten, verhoogde concurrentiedruk, Big Data, een crisis,… Verschillende factoren zorgen ervoor dat de rol van de finance manager verandert en steeds vaker zal fungeren als een strategische business partner van de organisatie. 

Ben je als finance manager op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij gelijkgestemden? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,…? 
Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk aan van finance managers van Vlaamse groeibedrijven. In dit lerend netwerk kan je reflecteren over actuele strategische en operationele topics inzake financieel management met als doel verdere professionalisering van uw activiteiten.
 

Doelgroep

Finance managers en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van Vlaamse groeibedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren.
Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.


Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 

 

Programma


Opstart

Kennismaking en uitdagingen van de finance manager – 23 maart 2022 – 17.30 tot 21.00 u.
We maken uitgebreid tijd om verder kennis te maken, elkaars uitdagingen te leren kennen en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.


Thema’s & topics

De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, fast closing, waardecreatie door M&A, cash flow management, KPI’s, budgetteren & forecasting, lean management, (alternatieve) financiering, digitalisering van finance, inspirerend leiderschap en soft skills, …

Format

Het theoretische luik wordt geleid door een expert van Deloitte Private of andere organisatie. Daarnaast brengen de deelnemers steeds enkele praktijkgetuigenissen over de topics waarin zij sterk staan. De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen.

Locatie

De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in Oost- of West-Vlaanderen) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Kortrijk en te Gent.

 

Sprekers

Celine Janssens (Voka) & Gauthier Valcke (Deloitte)

Partners

Deloitte

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen - Info & Advies

Wanneer

Prijs

Voka-leden: €900 (excl. btw)

Niet-leden op aanvraag.

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

 

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat