Skip to main content

Lerend Netwerk Artificial Intelligence

Is uw onderneming klaar om te innoveren en AI-toepassingen te integreren? Wil u liever geen theorie meer maar gewoon de praktijk? Wil u graag uw uitdagingen aftoetsen met ondernemers of managers die in dezelfde fase zitten? Sluit u dan zeker aan bij het Lerend Netwerk AI. 

Lerend Netwerk AI Academy

Binnen het lerend netwerk AI zullen de thema’s in samenspraak met de deelnemers bepaald worden op de kick-off. Met andere woorden, aan de hand van het pick-and-choose systeem stippelt u als AI verantwoordelijke uw eigen weg uit om zo maximale output te kunnen verkrijgen. In dit Lerend Netwerk gaan we dieper in op AI-toepassingen, van idee tot implementatie en evaluatie. Mogelijkse thema’s die aan bod kunnen komen zijn onder andere machine learning, neurale netwerken, computer vision, AI en ethiek, hoe AI-projecten pitchen, AI-implementatiestrategie, AI opportunities, how to speak AI, etc.  

AI academy lerend netwerk

U komt met een groep van een 15-tal ondernemers en experts met gemeenschappelijke uitdagingen rond AI gedurende 1 jaar systematisch samen om kennis en ervaringen te delen, om uitgedaagd te worden met concrete business cases en om zelf uw uitdagingen voor te leggen aan onze partners. U brengt de thema’s aan, wij zorgen voor kennis en ervaringsuitwisseling.

Inschrijven voor het Lerend Netwerk AI kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Lerend Netwerk Artificial Intelligence is een samenwerking tussen Howest & Voka West-Vlaanderen.

AI Academy

Is het integreren van AI-toepassingen in uw onderneming nog een ver-van-mijn-bed-show, maar wordt u toch geprikkeld om eerste stappen te zetten? Neem dan zeker een kijkje in ons AI seminarie-aanbod. In deze reeks seminaries, waarvoor u afzonderlijk kan inschrijven, bieden we u inzichten door topsprekers, inspireren we met toepassingen en vertellen we de verhalen achter de implementatie van AI in diverse ondernemingen. Verhalen door en voor ondernemers!

 Een samenwerking tussen Voka West-Vlaanderen en Howest.

voka logohowest logo

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Shamrock
Euromarktlaan 24 
8700 Tielt

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 890 euro
  • Niet-leden van Voka betalen een supplement van 50% op de ledenprijs

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag