Skip to main content
Logo Leiderschap
 • Online

Leiding geven op afstand

Hoe motivatie, engagement en opvolging garanderen?

Na 13 maart is voor vele bedrijven thuiswerken de regel geworden. Ook nu, nu vele bedrijven terug open zijn en deels of 100% operationeel, blijft of is thuiswerken de regel geworden. 
Het werken van op afstand is zowel voor je medewerkers als voor jou een nieuwe situatie met bijhorende uitdagingen. Belangrijk dus om te kijken hoe je impact kan blijven hebben op de duurzame inzet, engagement, output van je individuele medewerkers en teams.

Tijdens deze interactieve* online opleiding staan we stil bij wat je als verantwoordelijke kan doen om impact te hebben op een blijvende gemotiveerde inzet van je medewerkers én team tot het leveren van maximale output

 • Hoe kan jij als leidinggevende jouw medewerkers laten samenwerken als een succesvol TEAM?
 • Hoe kan je mensen gemotiveerd laten werken?
 • Wat zijn de succes factoren van leiderschap met impact? Hoe vul je die praktisch in binnen jouw organisatie?
 • Welke stijl van leidinggeven past jou het best?
 • Welke van jouw sterktes moet je blijven inzetten en welke van jouw uitdagingen moeten nu wat meer aandacht krijgen?
 • Hoe pas je jouw communicatie aan om je mensen duurzaam mee te nemen in de verandering naar het nieuwe normaal?
 • Hoe help je hen over hun bezorgdheden, angsten en twijfels heen?
 • Hoe breng je hen weer tot 100% commitment voor jouw organisatie en doelstellingen?

*De interactie wordt gefaciliteerd met polls, chat, break-out sessies, gebruik van extern white board, …

Doelgroep 

 • Voor alle ondernemers en leidinggevenden die medewerkers hebben die (deels) thuis werken en/of technisch werkloos zijn.
 • Voor leidinggevenden die zich zorgen maken over controleverlies over hun team en de output nu medewerkers (deels) van op afstand actief zijn.
 • Voor de managers, afdelingshoofden, teamleiders die gepassioneerd leiderschap met impact willen inzetten om hun teams te inspireren om samen in het ‘nieuwe normaal’ te blijven gaan voor maximaal resultaat.

Jouw trainer 
Kristien Rogier, gepassioneerd trainer en executive coach bij in.pa.re. | empowering passionate leaders to success, geeft al 18 jaar training en coaching rond het thema gepassioneerd leiderschap (nemen en geven) in tal van professionele toepassingen. 
Ze heeft daarvoor zelf jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in sales, marketing en leiderschap. Haar stijl is interactief, praktisch en pragmatisch en vertrekt vanuit de dagdagelijkse realiteit. 
Kristien geeft al ruim 15 jaar leiderschapsprogramma’s (Talentontwikkeling, lerende netwerken, Plato) voor VOKA in heel Vlaanderen.

Wanneer

Prijs

Leden:
€360 Excl. BTW

Niet-leden:
€540 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €360/leden en €540/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka € 324. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 5 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  5 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl