Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Leercultuur, kennisborging en opleidingsbeleid in jouw bedrijf

Human Resources

Deze opleiding geeft je de nodige houvast om een opleidingsbeleid en een leercultuur duurzaam en doordacht uit te werken in je bedrijf.

Heel wat medewerkers hechten veel belang aan de ontplooiingsmogelijkheden in het bedrijf. Naast het leren op de job en van collega’s kan een opleidingsbeleid een echte meerwaarde vormen voor de ontwikkeling van je medewerkers. Deze kan zowel intern als extern tot uiting komen.

Deze opleiding geeft je de nodige houvast om een opleidingsbeleid en een leercultuur duurzaam en doordacht uit te werken in je bedrijf.

Weldra vertrekken waarschijnlijk ook heel wat babyboomers uit jouw organisatie. Hoe kan je ook hun kennis borgen, en die van andere mensen die onverwacht vertrekken uit je organisatie.

Programma

In deze pragmatische opleiding leer je:

  • Hoe L&D geïntegreerd moét zijn in de business en gealigneerd met de strategische doelen van jouw bedrijf. 
  • Aan welke criteria een geslaagde training voldoet, welke randvoorwaarden vervuld moeten zijn, en wat de ROI/ROE ervan is.
  • Een resem aan alternatieve activiteiten of instrumenten kennen. 
  • Concrete stappen zetten om leerbehoeften te detecteren, leerdoelstellingen te formuleren en leeractiviteiten te kiezen 
  • Niet alleen doelstellingen van een training bekijken, maar ook de randvoorwaarden om de nieuwe kennis te borgen en leertransfer te garanderen 
  • De kennis en het vertrouwen om met HR-afdelingen of externe opleidingspartners te sparren 

Doelgroep

HR managers, Talent managers, HR business partners & bedrijfsleiders die strategisch bezig zijn met HR. Managers die ervan overtuigd zijn dat menselijk kapitaal belangrijk is, die de verbinding tussen hun business en ontwikkeling leggen.

Trainer

Deborah de Bleyser, Talent & Leadership Development Partner

Deborah de Bleyser

 

 

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 450 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting vanaf een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf. 

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

btw classes