Skip to main content
Kompas Scandinavië
  • Online

Kompas Scandinavië (GRATIS)

Succesvol zakendoen in het Hoge Noorden

Kompas

Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland zijn relatief rijke landen die ondernemers heel wat kansen bieden. Zo scheppen niet alleen de rijke olie- en gasvoorraden in Noorwegen mogelijkheden, ook in onder andere voeding, farma, ICT en infrastructuur zijn er in de Scandinavische landen mooie zaken te doen. Zet u ook graag koers naar de noordse landen? Kompas Scandinavië helpt u graag op weg.

Al bieden de Scandinavische landen tal van opportuniteiten, succesvol zakendoen is er geen evidentie. Zo kunnen in het uitgestrekte Noorwegen de distributiekosten fors oplopen en vallen in Zweden veel bedrijven vooral terug op inkooporganisaties voor hun aankopen. Ook de noordse zakenmentaliteit verschilt duidelijk met die in België. Het gratis webinar Kompas Scandinavië laat u stilstaan bij de opvallendste verschillen.

Een panelgesprek met de Vlaamse economische vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade in Kopenhagen, Oslo, Stockholm en Helsinki reikt u heel wat nuttige informatie aan, zodat u de Scandinavische markt op de juiste manier kan benaderen. Met een getuigenis uit de praktijk krijgt u bovendien uit de eerste hand nog heel wat boeiende ervaringen met en tips voor succesvol zakendoen in Scandinavië mee. Nadien staan alle deelnemende experten paraat om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u uw grenzen verleggen en zakendoen in het Hoge Noorden? Laat deze kans dan niet koud worden en schrijf u meteen in voor dit boeiende gratis webinar!

 

In nauwe samenwerking met Flanders Investment & Trade en medegefinancierd door de Stad Antwerpen, organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland seminaries om internationaal actieve ondernemers extra te ondersteunen in deze uitdagende periode. Uiteenlopende interessante regio’s met elk een aantal specifieke opportuniteiten staan hierbij centraal.

Stad Antwerpen & FIT

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een Zoom-link en meer praktische informatie.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans