Skip to main content

Kick-off Start2Export2: Zuid-Korea

  • On- en offline

De economie van Zuid-Korea is een van de grootste in Azië en blijft jaarlijks groeien. Veel Vlaamse ondernemingen doen al succesvol zaken met de Zuid-Koreaanse partners. Het handelsakkoord afgesloten tussen de EU en Zuid-Korea in 2012 versterkt enkel de handelsrelaties en maakt de Zuid-Koreaanse markt nog aantrekkelijker voor de Vlaamse (beginnende) exporteur. 

Heb je geen of slechts beperkte ervaring op de Zuid-Koreaanse markt? Met deze gratis infosessie geven wij graag het startschot van Start2Export2 Zuid-Korea, een missie met een begeleidingstraject door Voka West-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade. We ondersteunen je graag bij je eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

De kick-off van het traject is gepland op donderdag 3 februari 2022. Je kan de kick-off ofwel digitaal volgen, ofwel fysiek bij Voka | Brugge (Oostkamp).

Tijdens de kick-off kom je te weten hoe de B2B-missie georganiseerd wordt en op welk begeleidingstraject je vooraf en tijdens de missie mag rekenen. 

Daarna geven wij kort uitleg over waarom Zuid-Korea een interessante exportregio is voor jou. Een Vlaamse onderneming getuigt over de eerste stappen op de markt en hoe de onderneming groeide in Zuid-Korea.

Doelgroep

De kick-off en bij uitstek het begeleidingstraject is geschikt voor ondernemers, international sales en exportmanagers die hun eerste stappen willen zetten op de Zuid-Koreaanse markt.

Over het traject Start2Export2 Zuid-Korea

Start2Export2 Zuid-Korea is een missie met begeleidingstraject op maat van Vlaamse exporteurs van goederen of diensten met weinig of geen exportervaring in dit land. Bij de verkenning van de markt wordt de nodige begeleiding voorzien. Daarom beperken we het aantal deelnemers van de missie tot 15 bedrijfsvertegenwoordigers.

Na deze vrijblijvende infosessie kan je inschrijven voor het traject Start2Export2 Zuid-Korea.

fit

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

Deelname aan de kick-off is gratis, zowel voor leden als niet-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group