Skip to main content
Excellence Programme Employer Branding

Kick-off: Excellence Programme Employer Branding

Een sterk bedrijfsimago, wie is er niet naar op zoek?

Door de huidige arbeidsmarktkrapte lijken talentvolle sollicitanten en gemotiveerde medewerkers schaarser dan ooit. Employer branding is een krachtig wapen in deze 'War For Talent'. Medewerkers kiezen namelijk net zoals klanten voor het beste wat de markt te bieden heeft.

Uw troeven benoemen en uitspelen 

Mensen die zich identificeren met hun werkgever dragen de symbolen van hun organisatie mee uit. Trotse en enthousiaste ambassadeurs vormen een efficiënte manier om de juiste talenten aan te trekken en te behouden.

Een grote valkuil bij employer branding is dat er enkel gestreefd wordt naar het realiseren van een hip werkgeversmerk, maar employer branding is meer dan dat. Het is ook een hulpmiddel om samen met uw medewerkers bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Medewerkers die zich goed voelen in uw bedrijf, helpen namelijk mee om betere resultaten te behalen.

Excellence Programme 

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil u een boost geven om uw employer branding verder te verfijnen. Samen met andere bedrijven gaat u na hoe u uw employer branding optimaal kan inzetten in de 'War for Talent'. Daarom hebben we een exclusief programma ontwikkeld op maat van West-Vlaamse bedrijven die voorloper zijn op vlak van employer branding om zo hun organisatie future proof te maken. 

Tijdens dit high-level excellence programme worden alle opportuniteiten, mogelijke obstakels en trends in de diepte besproken. Samen gaan we op zoek hoe u zich als werkgever nog meer kunt onderscheiden bij het aantrekken én het behouden van medewerkers.

Uw traject

Om uw employer brand naar een hoger niveau te tillen, hebben we een traject uitgestippeld dat bestaat uit 3 fases. 

  • Fase 1: uw employer brand wordt onder de loep genomen tijdens een persoonlijk intakegesprek.
  • Fase 2: u wordt op sleeptouw genomen en ontdekt in een community van gelijkgestemden hoe u uw employer branding nog meer kunt afstemmen op toekomstige uitdagingen.
  • Fase 3: u krijgt de kans om uw herwerkt employer branding plan voor te stellen aan een op maat samengestelde raad van experten. 

Meer info 

Meer info ? Contacteer sylvie.allemeersch@voka.be of telefonisch via het nummer 056 21 16 50.
 

Adres

President Kennedylaan 9
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • € 3.000 voor fase 1 en 2
  • € 750 per advisory board sessie 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx