Skip to main content

Jong Voka visits ConXioN

Met Jong Voka West-Vlaanderen zijn we op 23 augustus te gast bij ICT-bedrijf ConXioN in Waregem. We krijgen er een blik achter de schermen en horen er het ondernemersverhaal van CEO Chris Debyser.

Op dinsdag 23 augustus trekt Jong Voka naar The City Of Waregem! We zijn er te gast bij ConXioN, een gespecialiseerd ICT-bedrijf met focus op Digitale Transformatie en Cybersecurity. Het bedrijf kan uitpakken met een indrukwekkend groeiverhaal en is tevens trouwe businesspartner van het Amerikaanse Microsoft.

Programma

  • 18.30 uur: Experience tour bij ConXioN en ondernemersverhaal door Chris Debyser
  • 20.00 uur: Wining & dining

Meer zien van het Waregemse ondernemerschap?

Neem dan voorafgaand deel aan Jong Voka On Tour en bezoek nog 2 vooraanstaande bedrijven. We werpen een blik achter de schermen van Concordia, de (bijna 100-jarige!) specialist in hoogwaardig technisch textielweefsel, en Feelds, fabrikant van 100% Belgisch kunstgras dat recent zijn eerste overname deed.

Net zoals bij de vorige edities kan je ervoor kiezen om enkel deel te nemen aan Jong Voka Visits (vanaf 18.30 uur) of om voorafgaand ook deel te nemen aan Jong Voka On Tour (vanaf 13.30 uur).  Alle info over Jong Voka On Tour vind je hier.

Voor meer info kan je terecht bij Astrid De Clerck.

Jong Voka On Tour

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

ConXioN
Kalkhoevestraat 30 4.1
8790 Waregem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro 
  • Niet-leden: 60 euro

Voorwaarden

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag