Skip to main content
Jong Voka On Tour in de Westhoek

Jong Voka On Tour in de Westhoek

Op dinsdag 24 augustus gaan we met Jong Voka opnieuw 'On Tour', dit keer in de Westhoek. We bezoeken er Vandotec en Valcke Prefab Beton, om af te sluiten met de Jong Voka visits Entre-Deux-Monts. 

Jong Voka On Tour

Tijdens de On Tour bezoeken we ditmaal 2 vooraanstaande bedrijven in de Westhoek. Let op: er zijn maar 25 plaatsen voor de Jong Voka On Tour. We vertrekken om 13.15 uur bij Wijndomein Entre-Deux-Monts, krijgen een rondleiding bij Vandotec en Valcke Prefab Beton, en sluiten om 18.30 uur aan bij Jong Voka West-Vlaanderen visits Entre-Deux-Monts.

Programma ON TOUR + JONG VOKA VISITS

  • 13.15 uur: Ontvangst bij Entre-Deux-Monts
  • 13.30 uur: Vertrek vanuit Entre-Deux-Monts
  • 14.00 uur: Aankomst bij Valcke Prefab Beton - ondernemersverhaal en bedrijfsbezoek door Charles Valcke
  • 16.00 uur: Vertrek naar Vandotec
  • 16.15 uur: Aankomst bij Vandotec - ondernemersverhaal door Benoit Goesaert
  • 17.45 uur: Vertrek naar Entre-Deux-Monts
  • 18.00 uur: Aankomst Entre-Deux-Monts

Dit event is volzet. Voor vragen kan je terecht bij Astrid De Clerck

U kunt u wel nog inschrijven voor de visite aan Entre-Deux-Monts vanaf 18:30 uur. Interesse? Klik dan hier

Entre-Deux-Monts

Het Belgische wijndomein Entre-Deux-Monts is gelegen op de prachtig glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland. Gelegen op de snijlijn tussen deze twee bergen en pal op de grens met Frankrijk produceert Martin Bacquaert unieke cool climate wijnen. Het gematigde zeeklimaat, onder invloed van de Noordzee, ligt samen met de unieke samenstelling van de terroir aan de basis van de frisse, elegante en gebalanceerde Entre-Deux-Monts signatuur. 

Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Het bedrijf is van oorsprong actief in de brandstofsector. Het bouwen en onderhouden van tankstations en toebehoren is onder leiding van oprichter Marc Vandoolaeghe jarenlang de kernactivitiet geweest. In 2009 werd de zaak overgenomen door Benoit Goesaert. Onder zijn leiding werden de activitieten de jongste jaren gevoelig uitgebreid. De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

Valcke Prefab Beton

Valcke Prefab Beton is een Vlamertingse bouwfirma die stortbeton en prefab beton onderdelen produceert en instaat voor de volledige uitvoering van ruwbouwprojecten voor industriebouw en agrobouw. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Charles Valcke en wordt vandaag geleid door diens achterkleinzoon Charles Valcke. In 2020 stond de teller op meer dan 20.000 voltooide bouwprojecten.
 


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen, die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Wijndomein Entre-Deux-Monts
Rodebergstraat 69A
8954 Heuvelland

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 60 euro
  • Niet-leden: 90 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 15 augustus, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group