Skip to main content

Jong Voka Stamgasten

Ontmoet de bruisende ondernemerstweeling van Double Dutch Drinks

Keynotesprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon aan de toog kunnen ontmoeten? Wel, daar zorgt Jong Voka Antwerpen-Waasland voor!

We ontvangen je in The Lobby van restaurant MAVEN in Antwerpen. Dit voormalig magazijn van Luik Natie uit de jaren 1930 is met aandacht voor detail en finesse omgetoverd tot een innovatief hospitalityconcept. In dit mooie kader brengen Joyce en Raissa De Haas het bijzondere groeiverhaal van hun drankenmerk, Double Dutch Drinks. Op dinsdag 24 mei beantwoorden ze in een informele setting al jouw vragen.

Sinds het Amerikaanse zakenblad Forbes Joyce en Raissa in de prestigieuze ‘30 under 30 Europe’-lijst heeft geplaatst, gaat het hard voor beide onderneemsters. Double Dutch is het meest bekroonde tonic- en mixermerk ter wereld en zijn omzet verdubbelt jaarlijks. Benieuwd naar het verhaal van de ondernemende tweelingzussen? Schrijf snel in!

Programma

19.00 uur
Ontvangst

19.30 uur
Verwelkoming en uiteenzetting  door Joyce en Raissa De Haas, stichters van drankenmerk Double Dutch Drinks

20.30 uur
Netwerkdrink

22.00 uur
Voorziene einde

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Adres

MAVEN
Luikstraat 4
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is exclusief voor leden.

Deelnameprijs: 65 euro (excl. btw).

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 17 mei 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende