Skip to main content
Jong Voka Networking & Pooling event

Jong Voka Networking & Pooling event

Het is al weer sinds februari 2020 geleden dat Jong Voka Vlaams-Brabant voor het laatst fysiek samenkwam. Daar komt binnenkort verandering in, want op woensdag 16 september staat er een Networking & Pooling event op de agenda. 

Wat je mag verwachten? Een combinatie van een ontspannend potje poolen en netwerking in kleine groepjes. Om het competitiebeest in onszelf aan te wakkeren, organiseren we een minitoernooi waarbij elke deelnemer meerdere spelletjes aan bod komt. Tegelijkertijd is er ruimte voorzien om in spelvorm te netwerken, de ideale manier om je mede-ondernemers (nog) beter te leren kennen in een andere setting.

Verder stellen we die avond ook de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter van Jong Voka Vlaams-Brabant voor. Wie dat zijn? Dat kom je dan te weten!

Programma

  • 19.00 uur: Onthaal met lichte maaltijd (individueel verpakt)
  • 19.30 uur: Pooling en networking
  • 22.00 uur: Einde

Coronaproof

We zijn blij elkaar opnieuw fysiek te kunnen ontmoeten. Dat is gezien de situatie geen evidentie, maar wees gerust: er wordt voldoende afstand bewaard en alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Deze activiteit werd afgetoetst aan het COVID Event Risk Model van de Vlaamse overheid en is dus volledig coronaproof!

Partners

Contactpersoon

Fientje Moerman

Adviseur Belangenbehartiging Politiek - Coördinator Jong Voka

Adres

Downtown Jack
Parkstraat 40
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Leden Jong Voka: gratis
  • Niet-leden: € 35

Er geldt een maximum van 24 deelnemers. Aarzel dus niet en schrijf je snel in!

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad