Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Jong Voka meets Katrien Herdewyn (Elegnano) live from Silicon Valley
Jong Voka meets Katrien Herdewyn (Elegnano)
  • Online

Jong Voka meets Katrien Herdewyn (Elegnano) live from Silicon Valley

Wat krijg je als je wetenschap en mode samenvoegt? Juist! De schoenen van Elegnano! Om jou de nodige inspiratie te bieden in deze coronatijden, nodigt Jong Voka met veel plezier Katrien Herdewyn uit, oprichtster van dit gerenommeerde modemerk, om ons op woensdag 25 november (live from Silicon Valley!) te vertellen over haar internationale succesverhaal. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen zijn beperkt!

Jong Voka Katrien Herdewyn

De schoenen van Elegnano - een samentrekking van 'elegant' en 'nano' - waren revolutionair toen Katrien Herdewyn (33j) ze vijf jaar geleden op de markt bracht. Door wetenschap te combineren met mode, kwam ze op de proppen met schoenen die nooit nat of vuil konden worden. Een gat in de markt!

De schoenen waren hier zo'n succes, dat Katrien de kans schoon zag om in 2017 haar geluk te gaan beproeven in de Verenigde Staten. "Ik kreeg de kans om dankzij het Prins Albert Fonds één jaar lang internationale business ervaring op te doen in Silicon Valley", aldus Katrien. "Nieuwe klanten voor Elegnano in combinatie met een aanstekelijke energie en positivisme hebben ervoor gezorgd dat ik er ben blijven plakken." 

Door de vele contacten die Katrien verwierf gedurende haar verblijf in de States, geeft ze sinds kort ook consulting aan andere - vooral Amerikaanse - bedrijven die, net als zij, wetenschap wetenschap of technologie en (mode)design met elkaar willen verbinden.

Maar het verhaal van Katrien stopt daar niet! Zo werd haar eerste mannencollectie eerder dit jaar gelanceerd en is ze daarenboven bezig met het ontwikkelen van een nieuwe technologie.

Programma

  • 20.00 uur: Intro Voka West-Vlaanderen
  • 20.10 uur: Keynote Katrien Herdewyn (Elegnano)
  • 20.40 uur: A touch of magic
  • 21.00 uur: Networking
  • 21.30 uur: Einde

Wil jij de keynote van deze toponderneemster ook niet missen? Schrijf je dan hier in. Dit event wordt georganiseerd via Zoom. De link om in te loggen ontvangt u na inschrijving. Bezoek alvast eens de website van Elegnano. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid De Clerck.


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden (leeftijd <40 jaar) met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen, die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers.

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

Dit event is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DigiChambers
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx