Skip to main content
  • Activiteiten
  • Jong Voka inspireert: het ondernemersverhaal van Matthias Browaeys (GRATIS)

Jong Voka inspireert: het ondernemersverhaal van Matthias Browaeys (GRATIS)

Het ondernemersverhaal van Matthias Browaeys, co-founder van crowdlendingplatform WinWinner

‘Jonge Wolf’ Matthias Browaeys is de oprichter van WinWinner, een crowdlendingplatform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. WinWinner begon als zijn bachelorproef, maar is intussen uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team vol experts. Matthias is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en alle campagnes die op WinWinner verschijnen. Hij inspireert met zijn ondernemersverhaal en neemt u mee in de wereld van crowdfunding.

Dit inspirerend gesprek start stipt om 18.00 uur. In een half uur doet Matthias zijn ondernemersverhaal uit de doeken, waarna u uw vragen op hem kunt afvuren. We sluiten af met een kort netwerkmoment.

Wilt u er zeker bij zijn? Registreer u dan nu via deze webpagina.

 

 

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner BNDDit evenement vindt plaats tijdens Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober 2021. Deze tweedaagse fysieke netwerkbeurs voor de regio Antwerpen-Waasland vindt plaats in Antwerp Expo. Ze biedt ruimte aan 120 standhouders en verwacht 4.000 bezoekers, gespreid over twee dagen. Een bezoek aan de beurs is gratis, maar inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer informatie over de beurs of schrijf hier onmiddellijk in.

Aansluitend op de goedgevulde beursvloer biedt de beurs een sterk inhoudelijk programma, met boeiende en actuele infosessies en ijzersterke netwerkmomenten voor standhouders én bezoekers. Benieuwd? Ontdek het volledige programma hier en schrijf in voor de sessie(s) die u wenst te volgen. Zo ontvangt u alle nodige praktische informatie.

Adres

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland | Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Deze activiteit, alsook Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is gratis voor bezoekers.

Voorwaarden

Indien u na eerder aanmelding niet kan deelnemen, vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor de activiteit op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans