Skip to main content

Jobroad Oudenaarde 2021

 • Online

Heb je openstaande vacatures in regio Oudenaarde? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.

Wat mag je van Jobroad verwachten? 

 • Je krijgt de kans om bedrijf en vacatures gedurende 20 minuten te pitchen voor toeleiders (online) 
 • Werkzoekenden die niet of moeilijk te bereiken zijn worden gematcht via het netwerk van Jobroad en Voka Oost-Vlaanderen
 • We screenen vervolgens een selectie werkzoekenden naar jullie noden
 • We organiseren sollicitatiegesprekken met deze werkzoekenden (online of fysiek)
 • Je bent vrij tot welke manier van aanwerven je overgaat. Mogelijkheid tot aanwerving via uitzendarbeid, werkplekleren, art. 60 of eigen payroll. Geen aanwervingsverplichting.
 • Dit alles opnieuw volledig gratis!

Iets voor jou?

Veel werkgevers hebben het moeilijk om geschikte medewerkers te vinden. Sta jij er ook voor open om kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, maar bereik je hen moeilijk? Stel jij actief in vraag of vooropgestelde diplomavereisten nog nuttig zijn voor bepaalde vacatures? Zet jij naast de klassieke kanalen (bv. eigen website, LinkedIn, VDAB…) ook andere kanalen in om nieuw talent aan te trekken? Voka faciliteert de match tussen werkgevers en werkzoekenden met trajecten zoals Jobroad. 

Jobroad?

De missie van ivzw JobRoad is elke kwetsbare persoon in de samenleving het fundamenteel recht bezorgen om volwaardig te participeren aan het maatschappelijk leven. De oorzaak van de kwetsbaarheid doet er niet toe: van origine, door al dan niet tijdelijke omstandigheden, door ingrijpende maatschappelijke veranderingen, …

De visie van ivzw JobRoad is dat werk hierbij de belangrijkste integrator is.

De strategie om uiteindelijk de participatie voor iedereen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te bereiken steunt op drie pijlers: ACTIVERING – OPLEIDING –SENSIBILISERING

Welt? 

Jobroad kadert in onze Welt dienstverlening. Welt is een gratis HR-traject dat op diverse momenten in 2021 van start gaat. Bedrijven krijgen er de kans om vanuit een inclusieve aanpak van hun personeelsbeleid te groeien naar innovatieve, wendbare en werkbare organisaties. Wil je meer informatie over Welt? Ontdek het traject en de opstartdata voor Welt Oost-Vlaanderen! 

 

Wie kan deelnemen? 

 • Je bedrijf is gelegen in regio Oudenaarde (+ 15 km)
 • Je hebt enkele openstaande vacatures
 • Je wil maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Je staat open voor talenten met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt (anderstalig talent, jongeren, 50+'ers)

 

Een inclusieve aanpak als sleutel tot succes voor de nijpende arbeidskrapte en werk als belangrijke integrator voor potentieel talent met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt.
 

Programma

Fase 1: Vacatures en activiteiten op digitale kickstart toelichten
Deelnemende bedrijven stellen hun vacatures voor aan bemiddelaars en trajectbegeleiders vanuit Jobroad, VDAB, OCMW of sociale intermediaire organisaties. Na uw toelichting leiden bemiddelaars en trajectbegeleiders kandidaten toe die in aanmerking komen voor de vacatures. Tijdsinvestering: 20-tal minuten.
 
Fase 2: Screening 
Alle kandidaten worden op deze dag(en) door het Jobroad-team gescreend op hun competenties. Nadien volgt een evaluatie en selectie van kandidaten die klaar zijn voor de volgende fase. Tijdsinvestering: bedrijven hebben geen actieve rol in deze fase. 

Fase 3: Kandidaten ontvangen voor sollicitatiegesprekken
Er volgen individuele sollicitatiegesprekken met de HR managers/recruiters van je bedrijf. Deze gesprekken gebeuren persoonlijk en liefst fysiek (indien gewenst kan het ook digitaal), via een afgesproken tijdsslot op de site van deelnemend bedrijf. We voorzien ook nog een digitaal evaluatiemoment na de sollicitaties. Tijdsinvestering: een 2-tal uur.

 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Helena Vancampenhout of bel 0484 35 68 11.

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis 
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat