Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • International Growth Talks - European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)
International Growth Talks - European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)

International Growth Talks - European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)

Maak tijdens deze International Growth Talk kennis met Julie Lietaer en ontdek het internationaal verhaal van European Spinning Group en het inspirerende circulair project #hackyourjeans.

Op dinsdag 8 december organiseert Voka West-Vlaanderen samen met onderneemster en zaakvoerster Julie Lietaer een inspiratiesessie rond internationale groei op basis van de ervaring bij European Spinning Group.

Al meer dan 7 jaar neemt Julie, samen met haar vader, de lead binnen de onderneming. In die periode coördineerde ze verschillende succesvolle synergieën met andere (internationale) textielspelers en heeft ze succesvol een circulair project #hackyourjeans gelanceerd.

Graag nodigen wij Julie uit om haar internationaal verhaal alsook haar blik op de toekomst te delen. Aansluitend staan we ook stil bij de uitdagingen (waaronder Covid-19) van de onderneming en hoe ESG die aangepakt heeft.

Heeft uw onderneming een streefdoel om internationaal te groeien en hoort u graag de inzichten van een onderneemster die het landschap van internationaal zakendoen al vanuit verschillende perspectieven kon ervaren, dan is deze sessie een match.

Programma

  • 17.45 uur: Ontvangst bij Hangar K
  • 18.15 uur: International Growth Talk door Julie Lietaer, Co-CEO bij European Spinning Group
  • 19.00 uur: Q&A – Open discussie/kennis- en ervaringsuitwisseling
  • 19.20 uur: Diner en coronaproof netwerking
  • 20.00 uur: Voorzien einde

Inschrijven voor dit event kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Leonid Guz. Het event wordt georganiseerd in het kader van het EFRO-project At Anchor in Flanders.

 EU     EFRO

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Adres

Hangar K - Kortrijk Weide
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven in verplicht.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar leonid.guz@voka.be en dit tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx