Skip to main content
  • Activiteiten
  • Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland - De mogelijkheden van 'extended reality'

Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland - De mogelijkheden van 'extended reality'

Elke maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker. Het thema van deze sessie? Extended reality!

Extended reality is de overkoepelende term voor virtual reality, augmented reality, mixed reality, en andere zogenaamde 'immersieve' technologieën. Deze technologieën hebben het potentieel om de fysieke en digitale wereld te verbinden op manieren waar we voordien alleen maar van konden dromen. Wat zijn de mogelijkheden van extended reality in combinatie met marketing, gezondheidszorg, AI, of andere applicatiedomeinen? Je komt er alles over te weten.

Spreker

Dave Seré, Senior Creative Management bij UCLL XPLab

Over XPLab

UCLL’s XPLab of 'experience lab', is een R&D-unit binnen het UCLL R&E-department dat overkoepelend opereert over de diverse expertisecellen heen. Dankzij deze unieke positie heeft XPLab zich op korte tijd kunnen ontwikkelen tot een interdisciplinair team van informatici, conceptualisten, game developers en artdirectors die collectief flexibele oplossingen uitwerken voor (en samen met) zowel interne als externe partners naar een POC-niveau.

De focus van XPLab ligt in het duurzaam inzetten van technologie om een zo hoog mogelijke impact te creëren. XPLab gebruikt hiervoor hoogtechnologische apparatuur en technieken zoals AR/VR, holografie, AI, eyetracking, robotica, dronetech, etc.

 

Deze Ontbijtclub vindt naar goede gewoonte plaats in Winge Golf & Country Club (Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge). Deelnemers zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.
 

logos

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging – Regiowerking & Luchthaven

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad