Skip to main content

Inspiratiesessie: Baas over je tijd - Ontbijtclub Hageland

Datumwijziging: deze sessie zou oorspronkelijk plaatsvinden op 9 december 2021 maar werd verplaatst naar 10 februari 2022.

Elke maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Klaar voor een flinke portie inspiratie? Prima, want op 10 februari 2022 vliegen we er weer in! Het thema van deze maand is 'Baas zijn over je eigen tijd'.

Een goed time management bekom je niet in een simpele vingerknip. Tijdens deze interactieve inspiratiesessie geeft Jan Buskens praktische tips en tricks om je productiviteit op korte termijn te verhogen.  Waarom? Die extra tijd kan je ondernemerschap naar het volgende niveau tillen. 

Thema & coach

"Stress, een overvolle inbox, deadlines niet halen, klanten verliezen, te weinig tijd met je geliefden doorbrengen, te weinig slapen, wakker liggen, fysieke klachten,..."
Dat is slechts een kleine greep uit de mogelijke symptomen die je kan ervaren als je geen baas bent over je tijd. Maar daar zijn gelukkig oplossingen voor. Tijdens deze interactieve sessie van 45 minuten ga ik natuurlijk niet al je problemen kunnen oplossen, maar ik ga je wel een aantal inzichten en tips geven waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan en waarmee je een grote stap in de goede richting zet.

 

spreker

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door Jan Buskens, trainer Getting Things Done & productiviteitsexpert.

 

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging – Regiowerking & Luchthaven

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Voorwaarden

Kosteloos annuleren van uw inschrijving is uitsluitend schriftelijk mogelijk en dit tot één week voor het event. Daarna rekenen wij een administratieve en logistieke kost van € 35 (excl btw) aan ook al was uw deelname als lid gratis.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - DigiChambers 2021
Proximus
VZW - eATA 2021
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad