Skip to main content
Inspiratiedag Voka Discover Golf

Inspiratiedag Voka Discover Golf

Managers over de hele wereld doen het: golfen. De rust, de natuur, het wandelen, en toch dat tikkeltje competitiviteit … Golfen werkt enorm verbindend. Je legt diepgaandere contacten. Veel belangrijke deals ontstaan op of naast de golfbaan.

Golfen is geen tijdverdrijf, maar zalig werken. Op voorwaarde dat je het zelf ook leuk vindt uiteraard. Kijk of het je ligt tijdens de inspiratiedag in de Winge Golf & Country Club en ontdek de voordelige instapformule Voka Discover Golf. De initiatie is vrijblijvend. Er is geen verplichting tot instap in het pakket.
 
Winge Golf & Country Club beschikt over unieke troeven om jou te laten kennismaken met golf: een prachtige baan met 18 holes, enkele oefenholes, startersbegeleiding en een gestructureerd programma om je snel plezier te laten beleven aan deze heerlijke businesssport. Schrijf in en oefen alvast je swing.

Programma

  • 08u30: Ontbijt
  • 09u30 Golfinitiatie
  • 11u30 Meetingroom 
  • 12u00 Netwerkdrink

Winge Golf & Country Club

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: €25
  • Niet-leden: €45

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad