Skip to main content
golf inspiratiedag

Inspiratiedag Voka Discover Golf

Managers over de hele wereld doen het: golfen. De rust, de natuur, het wandelen, en toch dat tikkeltje competitiviteit … Golfen werkt enorm verbindend. Je legt diepgaandere contacten. Veel belangrijke deals ontstaan op of naast de golfbaan.

Golfen is geen tijdverdrijf, maar zalig werken. Op voorwaarde dat je het zelf ook leuk vindt uiteraard. Kijk of het je ligt tijdens de inspiratiedag in de Winge Golf & Country Club en ontdek de voordelige instapformule Voka Discover Golf. De initiatie is vrijblijvend. Er is geen verplichting tot instap in het pakket.
 
Winge Golf & Country Club beschikt over unieke troeven om jou te laten kennismaken met golf: een prachtige baan met 18 holes, enkele oefenholes, startersbegeleiding en een gestructureerd programma om je snel plezier te laten beleven aan deze heerlijke businesssport. Schrijf in en oefen alvast je swing.
 

Programma

  • 10.00 tot 10.30 u:    Ontvangst
  • 10.30 tot 12.30 u:    Golfinitiatie
  • 12.30 tot 13.00 u:    Presentatie Voka Discover Golf
  • 13.00 tot 14.00 u:    Lunch
     

In samenwerking met

golf club

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 25 euro
Niet-leden: 75 euro
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad