Skip to main content
  • Activiteiten
  • Infosessie Welt: talentontwikkeling - tips voor start, aanpak en coaching

Infosessie Welt: talentontwikkeling - tips voor start, aanpak en coaching

  • Online

We hebben allemaal verborgen potentieel in ons.  Maar hoe kan je als ondernemer of hr-professional die talenten in beeld krijgen en verder vorm geven binnen jouw organisatie? Schrijf jou nu in voor onze digitale infosessie.

Om te bouwen aan een werkvloer waarin mensen niet enkel worden ingezet op basis van hun competenties, moet er soms met een andere blik naar gekeken worden. Het is talenten ontdekken en vervolgens maximaal verder ontwikkelen.  

In deze online infosessie krijg je als ondernemer of hr-professional meer inzicht in hoe je mensen begeleidt naar lichter en leuker werken en hoe zij kunnen evolueren naar een job/functie die meer of nog beter aansluit bij wat echt bij hen past. Het biedt oplossingen naar meer werkgeluk en vormt de basis van een talentgedreven organisatie.

Programma 

  • Verwelkoming & inleiding - door Nele Braem, adviseur hr & arbeidsmarkt bij Voka West-Vlaanderen
  • Tips voor het starten, aanpakken en coachen van talentontwikkeling
  • Een krachtig proces in 4 stappen
  • Q&A
  • Slot: wat kan Voka dit voorjaar 2022 rond talentontwikkeling voor jou betekenen? - door Davy Maes, adviseur hr & arbeidsmarkt bij Voka West-Vlaanderen

Sprekers

  • Els Minner en Ilse Gauthier

Els is coach en ondernemer in hart en nieren. De rode draad in haar ondernemersverhaal is de ontwikkeling en het welzijn van de mens. Els gelooft heel sterk dat er in ieder van ons meer potentieel zit dan dat we (willen/mogen/kunnen) laten zien. Els specialiseert zich reeds meer dan 10 jaar in Learning & Development, in de brede zin van het woord. Ze is bovendien High Impact Learning that Lasts (HILL)-ambassadeur en oprichtster van ‘Room without a Roof.’

Ilse is als coach en trainer gespecialiseerd in Talentgedreven Coachen.  Als medeoprichter van Het Talenthuis helpt zij mensen en organisaties om het aanwezige potentieel te benutten door Talentencoaches op te leiden en bedrijven te ondersteunen op hun weg naar een talentgedreven organisatiecultuur.

Voor meer info kan je terecht bij Nele Braem.

Het Talentenhuis  De Opleidingscoach  Welt&ESF
 

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group