Skip to main content
Map

Infosessie VCDO - Starten met duurzaam ondernemen

  • Online

Wil jij duurzaamheid implementeren in je bedrijf? Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Volg dan zeker onze gratis infosessie en kom te weten hoe het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) je kan ondersteunen! 

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) is een traject op maat van jouw onderneming. Sophie Dings en Karel Janssens, beiden Adviseur Duurzaam Ondernemen Voka Vlaams-Brabant, vertellen tijdens deze sessie hoe het traject precies in zijn werk gaat. Ze duiden onder meer hoe het charter jouw onderneming helpt om te evolueren naar een duurzame onderneming en staan stil bij de verschillende certificaten. Want naast het jaarlijkse VCDO-certificaat kunnen er in totaal eveneens drie certificaten van de Verenigde Naties behaald worden. Bovendien krijg je de kans om rechtstreeks je vragen aan hen te stellen.

SDG's als leidraad

De duurzaamheidsacties zijn gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Door de 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties te verweven in het VCDO is de betekenis van deze erkenning nog toegenomen. Voka werkt hiertoe samen met CIFAL Flanders / UNITAR, een internationaal trainingscentrum dat bevoegd is om het internationaal erkend UNITAR-certificaat toe te kennen.

  sdg

Wil je meer weten over de werking van het VCDO? Raadpleeg dan zeker de algemene pagina van het VCDO.

VCDO

Contactpersonen

Sophie Dings

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Karel Janssens

Projectbegeleider Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

imu - vzw - ovam
Proximus
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
imu - vzw - Rode Kruis