Skip to main content
business model

Infosessie: Uw businessmodel enten op digitalisering

OPGELET! Deze infosessie zal doorgaan via livestream (GoToWebinar). Inschrijven voor deze activiteit doet u nog steeds via deze webpagina. Bij inschrijving krijgt u een link toegestuurd, waarmee u de online infosessie kunt bijwonen. Heeft u nog vragen over het coronavirus? Dan kunt u steeds bij vraaghet@voka.be terecht. 

Volgens onderzoek van stichting innovatie & arbeid is er bij de Vlaamse ondernemingen en organisaties een optimistische houding tegenover digitalisering in het algemeen: zeven op de tien ziet er een kans in om te groeien en slechts 11% ziet er een bedreiging in. Iets minder dan de helft (46%) zegt dat ze hun business strategie hebben aangepast aan een digitale toekomst. Bij de ondernemingen die groei hebben gekend in de voorbije jaren heeft ongeveer de helft hun business strategie aangepast tegenover maar een derde van diegene die een krimp hebben gekend.

Digitale transformatie gebeurt niet van vandaag op morgen. Om als bedrijf succesvol te zijn/blijven is het belangrijk steeds na te denken over uw businessmodel: waar sta ik met mijn onderneming en waar wil ik naartoe?

Klanten van vandaag hebben andere verwachtingen dan klanten tien jaar geleden. Het succes van ondernemingen wordt onder meer bepaald door de flexibiliteit waarop ze met deze veranderingen omgaan en hun businessmodel hierop enten.

Tijdens deze infosessie delen we onze inzichten om uw bedrijf en businessmodel futureproof te maken.

Inschrijven kunt u hier doen. Meer info bij Anouk Andries.

Doelgroep

Ondernemers

Spreker

DX-Solutions, ontstaan in 2005, is een toonaangevende technologiespeler aangaande analyse, ontwikkeling, uitrol en verfijning van zowel eenvoudige als complexe websites, online shops, mobiele applicaties en state-of-the-art dataplatformen.

Dankzij een sterk groeiend toegewijd Belgisch in-house team van developers, die bovendien steeds de vinger aan de pols houden aangaande de nieuwste technologieën en integratiemogelijkheden met bestaande en nieuwe B2B-oplossingen, garanderen wij constante betrokkenheid met uw bedrijf en dit voor, tijdens en na projectfase.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is gratis. 

aio

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx