Skip to main content
Map

Infosessie: Start2Export2 Hongarije

  • Hybride

Door zijn centrale ligging biedt Hongarije toegang tot alle delen van Europa en de Balkan-regio. Transport en logistiek zijn er goed ontwikkeld. De landbouw is een belangrijke sector voor de Hongaarse economie met veel ruimte om te groeien.

Wil je (nieuwe) potentiële klanten/partners spreken in Hongarije om hiermee zaken te kunnen doen? Dan is de Start2Export2 Hongarije-missie een uitgesproken kans voor jouw onderneming.
 

Heb je geen of slechts beperkte ervaring op de Hongaarse markt? Met deze gratis infosessie geven wij graag het startschot van het traject Start2Export2 Hongarije. Daarin begeleiden Voka West-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade je bij de eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

Programma

Tijdens deze kick-off krijg je informatie over hoe de b2b-missie (7-10 mei 2023) georganiseerd wordt en welk begeleidingstraject je vooraf en tijdens de missie krijgt

Daarna geven wij kort aan waarom Hongarije een interessante exportregio is. Een Vlaamse onderneming getuigt tot slot over hoe zij hun eerste stappen op de Hongaarse markt hebben gezet en over hun groei in Hongarije.


Over het traject Start2Export2 Hongarije

Start2Export2 Hongarije is een missie met begeleidingstraject op maat van Vlaamse exporteurs van goederen of diensten met weinig of geen exportervaring in dit land. We voorzien de nodige begeleiding bij de verkenning van de markt. Daarom wordt het aantal deelnemers van de missie beperkt tot 15 bedrijfsvertegenwoordigers. Na deze vrijblijvende infosessie kan je inschrijven voor het traject Start2Export2 Hongarije.
 

Doelgroep

Deze kick-off, en bij uitstek het traject, is geschikt voor ondernemers, international sales en exportmanagers die hun eerste stappen willen zetten op de Hongaarse en Centraal-Europese markt.

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Adres

Online of Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis

Flanders Investment & Trade

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag